• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dneska se mi zdálo, že sem našel dlouho ztracený druhý klíče od auta...byly ve složeným stanu, kterej sme pár let nepoužili...mám dneska vlézt na půdu a zkusit štěstí? :)
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    SALVATOR: 100g denně? Dobře ty. To je asi dvakrát tolik co já, který se ke své kofeinové závislosti přiznávám pomalu na potkání...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SALVATOR: Tak ho chlastas i za me, moje celkova spotreba za dosavadnich 45 let zivota muze byt tak pul kila :-).
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SALVATOR: to z toho peces chleba? Ja piju ~4 kafe denne a spotrebuju tak 1kg :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A že v ČR se prej spotřeba kafe pohybuje kolem 3kg na osobu a rok. Já mám spotřebu 3 kg za měsíc...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Estonský konzervativní politik Rain Epler a jeho účes.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Že mám krásný nový ɓoty :-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    dneska první keška! To bylo bomba! Ten pocit radosti a úplně jak malej kluk! druhá keška? To samé! No a třetí a čtvrtá? Co bych vám povídal, uiiiii. Mám za první den mojí možná nový zábavy čtyři úspěšné odlovy! no a ty dvě co sem nenašel mě nerozhodí (úplně)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KASTA: o víkendu jsem synovi ukázal novej kartáček, ať si vybere. na obalu byl jen nápis - zubní kartáček BE SMILE. a pak jsem mu ukázal obal od konkurence - Signal Dental Plus 151% blending formula 360°, prostě všechno možný jen ne název výrobku :))

    KASTA
    KASTA --- ---
    Baví mě ta představa, jak týmy marketingových a reklamních specialistů vytvářejí názvy výrobků. Aby to znělo vznešeně, ideálně v angličtině, případně ve francouzštině, nebo italštině podle druhu výrobku. A současně aby už z toho názvu sálalo, jak je ten výrobek jedinečný a účinný. A český důchodci jim pak do toho krásně hodí vidle. Tak my třeba máme doma zubní pastu Lakatoš (Lacalut) a Raper (Repair).
    ENDER
    ENDER --- ---
    Clovek si bookne ubytko v sunny house a bydlim v prizemi skoro vybydlenyho panelaku :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FIONOR: Za to ale přece nemůže systém, ale lidi. Jak s ním pracujou, ne? My se scházíme pravidelně každý ráno, abychom si rozebrali požadavky plus se tickety odebírají i během dne průběžně.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dnes mě těší vtipně odmítat tupý a nadržený chlapy :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Jsme skoro na polovině, pojďme!

    Sbírka na 10 000 FPV dronů
    https://www.dronynemesis.cz/
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: na jeho obhajobu musim rict, ze jsme chodili do stejne prace byt jinych oddeleni... a oni to tam opravdu nemaji lehke...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: On se Fionor z nějakýho důvodu smazal, asi se v tom dál nechtěl šťourat, což chápu. Ale psal, že sou malý a ticket u nich má funkci spíš připomínky na ne tak důležitej požadavek. A jako jo, ok, jestli jim to funguje, budiž, i když si pořád myslím, že tickety využívat důsledně má obecně spíš pozitiva. Zvlášť když si vzpomenu na svoji zkušenost z mapy firmy, kde support zajišťovali přímo vývojáři. Ale to je problém jejich IT, ne můj.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: zejmena kdyz pouhou prochazkou skrz vyrobu clovek nabere takovych tech "jeee kdyz te vidim, prosimte..." asi dvacet a zadavatele jsou nasledne v soku ze supportak (ktery je na ceste resit neco uplne jineho ceho ma plnou hlavu) toho prinejmensim pulku zapomene a zbytek pochopi jinak, neb uzivatel pri ustnim zadani pripomina zdenka nejedleho v podani ladislava smojlaka. ale ja jsem tedy na chalupu jezdil. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam