• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LIMETA: fuj, ted mi teprve doslo, co znamena "Kazde rano ve tri". Fuj!:))
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    LIMETA: tady má úsloví "instant karma" hrozně hezký lidskou rovinu ❤️
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Nedávno jsem platila jízdenku ještě jednomu cestujícímu. Je to česky mluvící ind, který pracuje v restauraci u Orloje. Každé ráno ve tři s námi jezdí do Prahy a tenkrát si jel vyřizovat doklady kvůli ztrátě peněženky a omlouval se, že nic nemá, ale že přeci vím, že má běžně traťovku na měsíc. Dala jsem mu takovou jízdenku, která mu platí i na metro a dnes mi to vrátil i s ještě teplou vejslužkou

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ELISEBBAH: zase máme shodu :-D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    PREKOTKA: prosimte, ja budu sedet v koutku a stydlive usrkavat napoj :D
    SITH
    SITH --- ---
    Nový Shogun
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Noooo... nechce se mi to počítat :D
    (Možná o trošku víc.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NELLAS: ale já jich mám 50 dohromady 😎 (za včerejšek 11ks) abych dohnal tebe, tak bych potřeboval za těch deset let cca. 60ks denně?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Pokud se nemýlim, tak se mi tu zatím nikdo nezhadal ani nezflejmoval, takové mírumilovné auditko ❤️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Tímhle tempem mě tak do deseti let doženeš a předeženeš :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HONIbod23: 50! Wheee, dneska to šlo
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: Dříve jsem myslel, že to souvisí s pohlavím, ale od doby, kdy žiji s dětmi sám, jsem si postupně tuto magickou SCHOPNOST osvojil. Je to jedna z mých nejúžasnějších schopností (ano jsem neskromně pyšný, že vím, kde má mobil který člen rodiny, nebo, kde by mohl být, stejně tak jako tablety, knížky, peněženky, naprosto vše, co je v lednici, mrazáku a spíži).
    Jestli jsem kvůli tomu ztratil část mužnosti, stejně to stálo za to!

Ale přivrtat obraz, pokácet i zasadit strom umím také :-)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    V metru sedela holka s tema nejkrasnejsima vlasama, co jsem kdy videla. Tak jsem ji to rekla a odstartovala tim 10 minut roztomile konverzace. To vam bylo tak prima! Jo a pry vypadam jako Hanna Montana! (po tricitce).
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Video od švagrový. Ona je tak božský trhlá! Jsem zvědavá, jak to dopadne, až se jednou potkáme :-D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ze se dnes podařilo víc než jsem čekala, to je příjemné :) povedl se i skvělý oběd na zítra :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pobavily mě tyhle dva šroubky, které jsem vytáhl ze starého psacího stolu, když jsem ho likvidoval:

NAVARA
    NAVARA --- ---
    HNILOB: Jen nezabloudit mezi nazi gramma, tam by byla konkurence větší :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NELLAS: grandma grammar nazi? :D díra na karibském zapadlém trhu!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HNILOB: To by mohl být pěkný plán na penzi.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NELLAS: korektorka textu v zapadlém karibském bordelu :D

No offence!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    KOPRETKA: vrták přijde, ale pila a kladivo mu kde od ruky. Dostal set od Bořka stavitele ale bylo to plastový, to neplatí. Tak má svoje kladívko a na dvorku dostane kus dřeva a realizuje se ;)

MMORT7: stačí být schizofrenií a umět improvizovat. Všude se dá přespat a všechno se dá sníst - u obojího tedy minimálně alespoň jednou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam