Ja vlastne nevim jestli je to do “co me nasralo” nebo “co me potesilo” ale asi sem, kdyz to ma happy end.
Jsem tak trochu nespolecenskej autista a prace sveho casu ve sdilene kancelari pro me byla utrpenim. Tak jsem si poridil sluchatka s aktivnim potlacenim hluku a od te doby jsou jiz tretim rokem mym neoddelitelnym spolecnikem, byt kancl mam uz svuj a tichy.
Nicmene dnes pri poslouchani podcastu se ze sluchatek zacalo ozyvat fakt silne vazbeni, az to vyhanelo ostatni cleny domacnosti z mistnosti aniz by je meli nasazene. Nevim cim to bylo ale vyzkousel jsem vse mozne od rozebrani, vycisteni, po znovu nastaveni anc atd atp. Nepomohlo nic a ja se uz videl jak je pouzivam jen jako hloupa sluchatka nebo vykvajznu dalsich x tisic za nova. Az tu jsem se dogooglil redditiho prispevku kde to lide resi a resenim zda se je nasdit si sluchatka a dlani pritlacit nausnik smerem k hlave. Ozvalo se jeste jednou zavazbeni nasledovane bozskym tichem. Uz to nevazbi a hraji zase paradne. Nevim co to je za cernou magii, ale jsem nadsen!