• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOVOVAMINCE: Po Ostravsku Zicherka.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    KOVOVAMINCE: Klíče od hajzlu jsou ve špajzu..
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Už nikdy z hlavy nedostanu slovo "hajzlšpajzka" :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    asi půjdu do pekla, ale ta naivita mě pobavila :))

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Účetnictví jejich debilní, zasraný, já se jim na to vykašlu, do hajzlu!!!
    Proč u toho nadáváš, jako když já hraju Call od Duty? To musí bejt hrozná pay-to-win hra, mami.

Ve vedlejším pokoji je to dramatický. :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mně stačí ke štěstí málo - dneska jsem uvařila k večeři tak dobrý vepřový na paprice, že můj "už zase se mě pokoušíš otrávit cibulí" syn si přidal a vylízal talíř od omáčky, a moje "tohle nejím" nejmladší dcera prohlásila, že teď neví, jestli je lepší to dnešní masíčko nebo okusovací stehýnka (jediný další maso krom řízku, který jí) :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Užijte si letos naposledy chlebíčky. EU je přejmenuje na vekíček kvůli absenci chleba – Paralelní listy
    https://paralelnilisty.cz/2023/12/31/uzijte-si-letos-naposledy-chlebicky-eu-je-prejmenuje-na-vekicek-kvuli-absenci-chleba/

Jana Zwyrtek Hamplová je zděšena. Dnes dopoledne byla dokonce svědkyní toho, jak tiché české maminky mlčky koukaly na to, jak zaměstnanci studené kuchyně mění popisky u chlebíčků za vekíčky, což za hlasitého pokřikování a hajlování uvítali především ukrajinští migranti. „Na příští měsíc už nyní plánuji na půdě Senátu seminář, který se bude věnovat škodlivosti vměšování Evropské unie do národních záležitostí České republiky,“ uzavírá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Savioor of the universeee..tuduududu.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    SHEALA: Aby to vydrzelo, tak treba EVE online :]]]
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zaklínač! Ááááááá!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Učím se na státnice, den miliontý první

Pokud chcete bej spokojení ve vztahu je dobrý splnit tři podmínky (Reis, Patrick)
    se zkratkou PVP.

pečování (pocit, že nás má rád a zajímá se o nás)
    vzájemná úcta (projev přijetí a uznání druhého)
    porozumění (víme, že nás druhý zná, ví, co prožíváme a po čem toužíme)

Já: pokud toužíte po stabilním vztahu, je dobré s partnerem hrát PVPčko. Doufám že ESO, a ne WOWko :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    gamescom 24
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    !!#CenZůůRa#!!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MULTICAT: já se k tobě normálně budu muset pozvat na návštěvu, protože záhony prostě neumím!
    teda jako rýt jo, ale ne tak hezky osázet jako ty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    "Stará fridrichovská armáda byla v ohledu velení velmi autoritativní a spoléhala na svou vynikající železnou disciplínu. Vojáci uměli dobře pochodovat, ve svých těsných uniformách a parukách vypadali hezky, ale jediné, co opravdu znali, byl strach z tělesných trestů. "
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Z_RYBY_KOST: je to legenda a popravdě nebylo moc okamžiků kdy to jindy vyfotit, už jsem to stihl poslintat při placení.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DRABICZ: To si ale jako musim udělat i doma :D To je boží a skvělá fotka :)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    DRABICZ: tvůj výraz mě jednoznačně přesvědčil, že je to opravdu lahůdka mezi lahůdkami! :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Z_RYBY_KOST: Český Krumlov, bufet v linecké ulici, maj na to snad i monopol, zkrátka kdo neochutnal, nepochopí....
    Bufet v Českém Krumlově se stal přes noc hitem. Zaujal řízkovým chlebíčkem - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/rizkovy-chlebicek-svacina-bufet-linecka-cesky-krumlov.A240222_084548_ekonomika_vebe

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam