• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SPIKE411: to mám! Dostala jsem to jako dárek :)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Poslední dobou se synem docela debatujeme o hudbě. Je to skvělý! Baví mě jeho upřímný a čistý názor.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Výhoda nespavosti - mohu celou noc poslouchat jak se synator směje ze spaní... Takový upřímný hrdelny smích a tak často, a twk hezky to hladí u srdce, že mi vůbec nevadí že už zase několikátou noc nespím...
    SADY
    SADY --- ---
    dog eat dog!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ATUARFIK: presne
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BOBESH: A číslo kreditky a takový ty tři číslíčka vzadu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: a uz jede! :))
    Super, chci koupit. Müzeme zorganizovat
    doruceni kuryrem DPD?

múzete uvést: své celé jméno, telefonni cislo,
    PSC a e-mailovou adresu?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    JESTEDMAN: ne, ale seděl prdelí na dvou židlích (horní a dolní Egypt), což dokazuje i ta sloučená koruna (Pschent)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: buď rád, že ti to neodstranilo ten link na výrobce jako externí :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hazu inzerat na bazos. davam tam svoje tri fotky + link na vyrobce kde je x dalsich fotek produktu z ruznejch uhlu. do deseti minut pise frajer na whatsapp s divcim jmenem a fotkou! estli bych mu neposlal vic fotek, ze to chce videt ze vsech stran. to bude zase nabidka! :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jooo stále to těší.. fakt tu fotku miluju..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KURE: ona neměla s sebou stopětačtyřicet párových tang?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LODBROG: ne to je jasnej vzkaz: když mě nabouráš a budeš sympaták a nebude ti vadit tuna kočičích chlupu, tak si vrzneš!
    KURE
    KURE --- ---
    JESTEDMAN: ne párové trenky jsou pro něj a jeho mumii (starou)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: já vidím odžmolkovač

DEADSLUT: marně přemýšlím, proč měli v Egyptě párové trenky, neměl von dvě prdele?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NAVARA: hmm...oukej, děkuji za rozřešení záhady, byť absence alarmu mě troškuu zklamala:)) A jak a co z toho pak vyvodim?? Přemejšlim, kolik to tak může zabrat času, když jich tam dle očíslování zjevně jsou stovky (těch detektorů, hmyzy jsem ještě nepočítala)... a mám nutkavou touhu se jim přihlásit jako dobrovolník, jenom abych si do CV mohla napsat "juniorní auditor detektoru hmyzu" nebo "statistický kalkulátor mršin", nebo tak něco:D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Záleží, kde pracuješ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    MAR_TINA:
    MICHELLEDANIELS:

chapu dobre, ze to asi nemam vyhledavat v praci co? :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MMORT7: To je pravda, sám jsi toho důkazem. Děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam