• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    TRISSIE:
    neboj urcite jsi profilovanama desitkamy stran a na skale psychopat vychazis treba ~78 %
    taky kompilujou tvoje human API
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: mě pobavilo rozsah tabů, které jsem zavírala včera - všechno z jednoho odpoledne:
    - wiki stránka mitochondrie
    - výsledky vyhledávání klíčových slov "účinky kokainu"
    - článek v němčině o šachboxu
    - recept na jablečný perník
    - nějaký článek typu Top 10 Most Forgettable MCU Villains
    - recenze na Škvoreckého Mirakl.

Kdyby mě podle toho někdo profiloval, tak z toho jednoznačně vyjdu jako nebezpečný psychopat :-)
    (bylo to úplně jednoduchý, s jedním dítětem jsem dělala úkol z biologie, s druhým portfolio v němčině, a s manželem jsem při vaření večeře diskutovala toho vraždícího doktora v Plzni a jestli sněžil jako ten z Homolky)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SALVATOR: Tak raz za týždeň cca. Ale asi ich stíham otvárať výrazne rýchlejšie. Na notebooku ich mám pod 300. 🙂
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SHARKIE: Pravidelně jednou za 10 let? :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavilo 2 111 otvorených tabov na mobile. 😃 Možno bolo lepšie to nevedieť. A to ich pravidelne premazávam. 🙂
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Dítě nelze vyjmout z výuky o LGBT jen kvůli nesouhlasu rodičů - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-dite-nelze-vyjmout-z-vyuky-o-lgbt-jen-kvuli-nesouhlasu-rodicu-40493356
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    DROOPI: Regulérní guilty pleasure… dal jsem celou sérku, žel začátek trval…
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SALVATOR: jen bacha, Mišík i Pavlíček tu byli vyprodaní, takže kdyžtak nenechávej lístky na poslední chvíli.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Hm a to bych měl zrovna i mít čas.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SALVATOR: ano, není čas ztrácet čas. Takže třeba 8.11. Dobříš :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Na Luboše bych měl někdy zajít. Ať to nedopadne jak s Lou Reedem. Ten, když byl konečně jednou v ČR, tak sem nemoh jít a von si pak umřel.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Luboš Pospíšil - Tak navštiv bar (2014)
    https://www.youtube.com/watch?v=egKHNVNaEF4

...jj, přijmem ten dar s řekou ryb táhnout dál...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Když jsem vyšla z domu, svítil na mě nádhernej Orion, strojvedoucí má hlas jako Jiří Lábus, a v jídelním voze sedí skupina pánů, co se nejdřív bavila o surströmmingu, a pak o lidech roztrhaných psy na středním východě.

Myslím, že se mě pokoušeli vyhnat od snídaně, ale spíš mě to bavilo.

Není to špatný, tyhle ranní cesty vlakem.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Vždycky mě potěší, když ve zdraví absolvuju trénink. Euforický bod v týdnu zaručen.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    po tříhodinovém skvělém povídání vycházím z kamarádova domu k autu a říkám, že snad cestou domů zas neodbočím blbě na tom jednom složitějším kruháči (mám vybitý mobil, takže bez navigace). Usměje se a zboří mne pohotovou větou "Vzpomeň si na slizovky, který zvládaj bludiště!". Ano, dnes jsem se od něj mj. dozvěděla o fenoménu slizovek / hlenek a úplně mne to očarovalo. Nádhernej tajem! (jo a ten kruháč jsem trefila, ha!).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: já to pochopila tak, že se dítě narodilo babysitterovi, čímž dočasně přestalo babysittování, ale teď už babysitter zase babysittuje :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale pry to Netflix zariznul po prvni rade :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam