• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ENDER: Szukasz meszkanie?
    Ne, meszkam szukanie!
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Jsem v breclavi a zpozdeni je jen 21 minut! Jsem ted zvedavej kolik cestou jeste stahneme nebo pridame. Skoda, ze se na to neda sazet...
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jedu klasicky z bratislavy a koukam, ze vlaky na prijezdu maj 100 minut meškanie, vlaky na odjezdu stoji na trati 50-100 minut. Tak ocekavam to nejhorsi a stiplistek me uklidnil, ze nakladni vlak uz odtahli, ze museli pouzit i masiny z tech EC vlaku co jedou pred nama. Tak doufam, ze to tak je (protoze cesky drahy tvrdi, ze se ten vlak nezaseknul na Lamaci jak rikal pan, ale za kutama a ze tam porad stoji...).
    AIST
    AIST --- ---
    Z duolinga jsem přešel zpátky k učebnici... manželka mě chce pořád doučovat španělštinu, protože jí normálně vyučuje, ale dospěl sem do stádia, kdy se ji radši učim sám :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: ❤️ to je tak krásný ❤️
    😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Mě baví i ty hlášky, co mi Duolingo posílá. Dnes mi od tebe přišlo (ale až jsem to zapla, notifikace se mi někde zatoulala) - Don't forget meeeee!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Možná právě proto mě to tak baví :-D
    Jak malý haranti, fakt :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Já to mám ale stejně! A díky za připomenutí, dnes mi to úplně vypadlo :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Je to taková blbost a trošku zlomyslnost, ale vždycky mě potěší, když si udělám lekci Duolinga dřív, než Nellas a můžu do ní šťouchnnout :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hacker attack: in Astana, the Ukrainian flag appeared on the LED screen on the day of Putin's arrival | УНН
    https://unn.ua/en/news/hacker-attack-in-astana-the-ukrainian-flag-appeared-on-the-led-screen-on-the-day-of-putins-arrival
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ráno vstávám a muž už má pro mě nachystané skvělé buchtičky.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dnes ráno budím mladšího synka.
    Bývá to taková milá chvilka, kdy se mu nechce vstávat a já ho místo přímého rozkazu sem tam pošimrám a oba se smějeme. Na mé :
    "Půjdu ti do čaje dát med, ale potřebuji, abys šel do koupelny, abys tu zase neusnul."
    dpovídá hlasem v dokonalém napodobení tónu profesionálního korporátního zaměstnance:
    "Jo, já se tam dostavím, klidně běž."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Megruli žádné takové zákoutí neskrývá! ;)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Překvapení, které jsem před chvílí udělala Pavlovi.
    Hodně mu vděčím, málo kdy mu něco vnutim.. ale dnes, dnes je nemocen a ja jsem mu předala balíček - nemocný singler.
    Byl dojat.
    Mám radost!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Debata ve vedlejším klubu mi připomněla, že už si asi do konce života budu plést slova "chačapuri" a "chačaturjan". Vždycky když objednávám jídlo z našeho oblíbeného gruzínského takeawaye, mě tahle moje neschopnost pobaví a pak si to pro jistotu progoogluju, abych nebyla za ignoranta.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AXTHEB: Ale nojo pořád, furt nějaký fakta :D (jasně že máš pravdu, dělal jsem humry)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PISKVOR: meno-toxin jako meno-pauza, ne?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Men-o-toxin, srsly.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ukazala jsem sefovy pro inspiraci, co bych chtela k vanocum a krom cenove peijatelnejch kecek mi objednala i svetr za cenu? Kterou ma, alw ja bych ji za nej nedala.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Že je nyx stále - i po tolika tolika letech - tak překvapivě poučný.
    Až to sem tam vezme dech.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Pobavilo mě, že Tesla by mohla vyrábět tesilky a že syn od markysha nic nechytil :))

Nemusíte mě tahat za bundu, abych ještě chvíli zůstal. Vyprovodim se sám.
    SITH
    SITH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam