• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Dnešní půlden dovolené, který jsem prospal.
    FINSON
    FINSON --- ---
    OMNIHASH: To je zase rabit hole, sakra... děkuju!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jednak čtvrtletní výsledky dětí a hlavně, že bývalý nechává syna (a až bude čas i dceru) očkovat proti HPV, vůbec bych to od něj nečekala.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    OMNIHASH: Aha, takže to JE lgeo! :)
    (Jak říkáme my dyslektici)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LODBROG: úplně nerozumím tvý otázce příteli

MOC Evolution: The Great Leviathan Awakens - BrickNerd - All things LEGO and the LEGO fan community
    https://bricknerd.com/home/moc-evolution-the-great-leviathan-awakens-7-16-21
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    OMNIHASH: Kde???
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Hubert Duprant nechá larvy tvořit za sebe. Dej larvám perly a zlato ❤️

ERRTU
    ERRTU --- ---
    kategorie z "hry roku 2024" na steamu :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Synek se druhým rokem učí hrát na flétnu, všechna veřejná vystoupení se sborem spoluhráčů a s paní učitelkou bojkotoval, protože byl prý nervózní... Letos jejich sbor hrál na školním jarmarku (včera), ještě den před tím synek prohlašoval, že tam nejde. Pak se na poslední chvilku nechal ukecat a zahrál s ostatními. Zahráli to všichni dobře a synek prohlásil, že teď, když už ten strach překonal, bude hrát všechna vystoupení.
    ...
    Musím říct, že bych byl nervózní taky, byli normálně nasvícení a nazvučení na venkovním pódiu, i když malém... já hrál na flétnu 8 let, ale v takhle profi set-upu se mi vystupovat nikdy nepoštěstilo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AXTHEB: :))) bionicle lego byl asi největší boost pro extra pokročilý techniky, co ta firma kdy udělala.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: Přesně tohle jsem si myslel, když přišlo lego bionicle. A byl jsem úplně mimo, stejně jako teď ty.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    manžel má na druhém monitoru puštěnou uklidňovací vláčkovou webkameru, vybral si nádraží Lužná u Rakovníka (je tam přiměřený provoz, v záběru je i kousek stromu, ceklově je to hezký výhled a klid, přece jasný, žejo). Teď mě pobavil náš dialog:

Oběd je hotovej, pojď je stolu.
    Nemůžu, teď mi do Lužný přijela parní mašinka.

(a přiznávám, že jsem spontánně zvolala Ty kryso, a to mě ani nezavoláš?!)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Pardon za spam, k tématu klubu:

Potěšila mě včerejší návštěva čajovny U zlatého kohouta, která vypadá furt stejně jako před lety a pořád má skvělou atmosféru.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALEXIS: A když jsme u toho, tematické sety existovaly od půlky sedmdesátých let, jen se v průběhu let ta témata obměnila. :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BLOWUP: nevím kdo hyperventiluje, já jsem tady za kancelář uvádění informací na pravou míru a jen oznamuji, že tebou zmíněné sety pořád existují. :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A mě potěšil YT algoritmus tímhle albem

SATELLITE LOVERS - SONS OF 1973 (Full Album, 1996)
    https://www.youtube.com/watch?v=tARPWiuCQ6U
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ohromila mě včerejší hudební performance Victorie Shen.
    Taková síla v jedné malé ženě.

Hustá, drsná, krásná.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ALEXIS: Je legrace, kolik lidi zacne kvuli Legu hyperventilovat, dokonce i Bumbar vyleze zpod kamene a zacne googlit :-)
    jj, na mraky hrozim kvuli Legu kazdej den ;-)

Me je v podstate jedno, jakej druh kyce si lidi kupujou, plastikovy kytky jsou stejne dobry jako cokoli jinyho :-)
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    BLOWUP: Ale prosím předsedo, sety pro boomery: za našich mladejch let sme si museli vystačit s kýblem identickejch kostiček, tyhle minifigy každýho jen otravují, dodávají i do Švýcarska:

https://www.lego.com/cs-cz/themes/classic
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Navíc pak existují i uživatelské alternativní buildy. Případně si to můžeš přestavět sám.
    Mě teda vždycky pobaví, když někdo není cílovka pro nějakou věc a začne vykládat, jak je daná věc zbytečná a ti, kterým se to líbí nebo je to baví, jsou banda bezmozků bez imaginace :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam