• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SALVATOR: Potěšila ta jinovatka?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KARLOSK: To jsou ta pověstná PTP prasátka ze Zelené Hory..
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Vánoční dárkové kombo* - náhradní ruka za tu moji pořezanou, mumínci, liška (už mám doma delší dobu liščí lebku, tak si za chvíli budu moct sestavit celou lišku), a Bludy v hlavě. Jsem fakt neskutečně vděčná za svoji rodinu a přátele, že tolerujou, respektujou a chápou, že jsem trochu magor, tohle je prostě ultimátní:)))
    _______
    *výraz fotografovaného subjektu reflektuje pouze téměř smrtící přežranost a nikterak se nevztahuje k upřímné a nadšené radosti.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Darek od uja a tety. :)

Som si uz davno hovorila, ze si to sama nesmiem kupovat, lebo raz mi ho niekto da a uz to prislo.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MAR_TINA: Omlouvám se slabším žaludkům. Já už jsem viděl snad vše a jsem odchován z dob fungování Rotten.com
    XARGH
    XARGH --- ---
    From a Chinese loser to Standup comedian in US, from being miserable to bring joys to…..
    https://youtube.com/watch?v=TaRHRAqgNC0
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KARLOSK: prosím příště s varováním
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Včerejší Vánoce. Úžasný lego a božská květina. A ten balící papír někdy z osmdesátek, to bylo boží :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo mě, že jsem mohl vidět zlatá prasátka, která navíc odvádějí skvělou práci a papají odpad.

EADENN
    EADENN --- ---
    Dcera, extrémně nadšená z dárku kategorie 'Jooo to za našich časů'. Už půl dne bloudí v lese v gamebooku O Norikovi.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Že jsem dnes po 22 dnech od operace uplavala 2200 m kraulem. Za každý den stovka. Konečně pohyb, byť ještě na nějakou chvíli jediný z těch co mě baví.
    Ale že mě berle automaticky zařadí do klubu důchodců a místo interakce s dnešními obzvláště hezkými a ramenatými plavci se na mě už od šatny vrhali pánové 70+, tak to zas až taková výhra nebyla:)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Baví mne naše úchylná rodina. Boží hod vánoční, zvu dceru na procházku "Pojď, ukážu ti svou píču", a ona s klidem odpoví, že jo, jen co si dopije kafe :)

Logiku to samozřejmě má:
    [PESTRYPAPOUSEK @ PŘIZNEJME SE...]
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tohle mne velmi potěšilo. Příspěvek jsem psala já. Jednoho místního jsem přesvědčila aby ho položil. Jenže nástupiště bylo plné místních squatterů a já musela odjet.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DRABICZ: Mě zase včera pobavila čistá psí radost z nové hračky, když Rita ležela na zádech a tu hračku si pohazovala ze strany na stranu a pak se na ní válela a pochrochtávala blahem xD Čistá a upřímná radost je prostě nej <3
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRABICZ: a vlastně i ta sebereflexe "já myslela, že jsem zlobila víc" ♥
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Čistá dětská radost - nejkrásnější emoce! Jsem hrozně rád, že jsem - tedy Ježíšek! - tomu mohl pomoci
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LEON_KOWALSKI: zajímavé podání ruky.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak G. fakt asi bude levak! Mam radost, levaku neni nikdy dost (a navic se potvrdi teorie o vlasove spirale).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam