• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: copak večer pokoj pro sebe, ale jídlo! Jeden z lyžáků nás jelo 5 kluků, ale stoly v jídelně byly po čtyřech. Takže na mne zbyly holky. A to bylo "já tohle nejím, mě tohle nechutná" prakticky u každého jídla, takže reakce byla "ukaž, dej to sem" a zatímco ostatní kluci byli věčně hladoví, já si nemohl stěžovat. Navíc, ke konci kursu pomalu ani na svah dojít :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ATUARFIK: No, "klid"... podle mě se vrátí pořádně unavenej.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: Celý den na svahu s pětadvaceti holkama a večer klid sám pro sebe. Šikulka!
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Pokoj dostal sám pro sebe. Vybral obor veterinářství a vybral si dobře. :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Synovec dnes odjel se svou třídou na hory. Byl jediný kluk vedle 25 spolužaček.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    po několika dnech se vrátím domů a místo manžela tu najdu animovaný seriál. Potěšil mne (po staré zlomenině zápěstí nemůžu pracovat se sekerou, takže naštípané třísky ocením) a pobavil : v poslední době jsem totiž souhrou okolností prodělala několik komických neúspěšných zatápění v krbu. Tak jsem si to teď užila, netápala jsem ani trochu a kouzelné teplo se záhy rozlilo domem. Amen.

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALDEMIK: Nebo naopak, klika, že takový plečky stihl dorazit, než bys stihla v nich bídně zahynout.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nový gramofon. Konečně si poslechnu všechny svoje desky bez toho, abych na nějakym starym polorozbitym kramu musel štelovat správnou polohu jacka aby to nechrčelo a nepadalo volume.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Myslím, že by to mělo silný potenciál i u nás...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: to je skvělý, jak bych si to užila🤣
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V anglosaském světě běží na plné obrátky valentýnská akce "vykastrujte bejvalýho / bejvalou". Několik spolků každý den zveřejňuje dlouhé seznamy toulavých kocourů a koček, které odlovili, vykastrovali a vypustili zpátky. Náklady hradí veřejnost, pošlete danou částku a výměnou toho kocoura nebo kočku pojmenují podle vašeho / vaší ex. Konečně správná oslava svatého Valentýna!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Nejdřív mě dost naštvalo, že jsem při marném čekání vymrzla, ale při následném pohledu do systému musím uznat, že tenhle borec, co zvládl za 3 hodiny zničit 2 autobusy, je highlight mého pátku.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pod srdíčkem čokoládový lízátko. Lidí jsou hodní. A to, že si tohle uvědomuju čím dál víc mě fakt hodně těší :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Popiste tremi slovy pozici Scrum Master:
    "> /dev/null"

to zas bude mrzeni...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) jak je prasatko rado, ze ho zachranili
    JONY
    JONY --- ---
    Onion: FBI Uncovers Al-Qaeda Plot To Just Sit Back And Enjoy Collapse Of United States.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    "Pro německé elity je nepřípustné, že by bylo přijato něco, pro co hlasuje AfD. A stane-li se to, jako v minulém týdnu, statisíce lidí vyjdou do ulic demonstrovat za svá ne. Například za to, že „Tento muž se nesmí stát kancléřem.“ (Rozuměj Friedrich Merz.) Našince pak chtě nechtě napadne: Co kdyby někdo z AfD řekl, že platí Newtonův gravitační zákon? Nebyla by demonstrace za to, že gravitační zákon platit nesmí?"

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/nemecko-volby-friedrich-merz-cdu-olaf-scholz-spd.A250204_162834_ln_nazory_lgs
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Koupila!

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ozzy Osbourne Warns Kids Not To Snort Liquid Death
    https://www.youtube.com/watch?v=c5NJFO6iYQ4
    XARGH
    XARGH --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A mám pračku:-)))