• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VERSONNENHEIT: Po téhle historce ses s ní rozešla?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    VERSONNENHEIT: bývalá kolegyně :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PIKKMA: ano dělá. Vyprávěla o tom moje kolegyně, že ona třeba v koupelně uplně v klidu sere a její přítel sedí na okraji vany a povídají si.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Vážně tohle někdo dělá???
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIKKMA: proč myslíš že si lidi cpou záchody do koupelny? Není nad výhled z vany na seroucího partnera.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRABICZ: Potvrzuji.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRABICZ: To je velmi znepokojující představa... Neeeee 😄
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NOFNAK: přesně! Držet se za ruce při sraní je mnohem větší romantika, než anál na prvním rande :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RAGNAROK: Počkat počkat, nepleť si cringe s romantikou :D.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Cypress Hill - "Hits From The Bong" (Everybody's Live With John Mulaney on Netflix)
    https://youtu.be/KaV97EOkGqE?si=zR0GTa8IwpHhp6-E

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Slut hood v captcha mi přijde cool :D

EZOUN
    EZOUN --- ---
    INSEQUI: Ne, Jirka Krampol
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sestrenice vcera volala, ze poleti za typkem do holandska, estli se nechci stavit k ni na barak a dat tam jednu noc a rano by prijela.
    frajerka tam ma 8 psu a 2 kocky. a ja tam mam prijet sam. dyt me tam sezerou! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Vůbec se v jeho chutích vidim. Jsou mu tři a jeho oblíbený pochutiny sou teď olivy a výrazný sejry (parmezán žere samotnej). Já v jeho věku užíral svýmu tátovi ďábelský tousty. Myslim, že až bude větší, zamiluje si chipotle.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: na vandr příště jdu jenom s kilem chalvy
    "a vím, že ráno si dám na cestu"

prdlajs, sežeru to cestou

no a co, co nemusíš nosit na zádech
    je lepší nosit v břichu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče mi sežralo skoro všechnu chalvu, co sem si připravil ke kafi a pohánělo mě u toho nežným, ale důrazným "ham, ham!". Je po mně. ❤️
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nutella!
    made my day : )
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    NELLAS: to joo:) bohuzel to nezjistim, ale nejvic jim to preju
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKETAPARKETA: Pokud jsou třeba tři, tak 3:0 :D
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Pred nekolika mesici se sykorky rozhodly, ze si pod venkovnim parapetem udelaji hnizdo. Vykutaly si docela slusnou diru, skrabaly do zdi kazde rano i vecer, az me to nekdy sralo. Nahlasila jsem to majitelce bytu a SVJ. Pry se to musi resit. Prisel pan z SVJ, diru zadelal kusem polystyrenu a ze to urcite pomuze. Dnes rano me cerstve narozena ptacatka probudila neznym pisklavym zpevem. Sykorky vs SVJ 1:0
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Kolegyně dostala vajíčka od známého farmáře a půjčený inkubátor a už tři týdny u nich ve třídě pozorují, co se bude dít. V noci na včerejšek se vylíhla dvě kuřata a potom během vyučování třetí. Vidět to nadšení těch dětí je úplně neuvěřitelný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam