Kuchař bezdomovec měl útočit lahvemi od alkoholu. Jeho známí z Brna udělali ze soudu show - Novinkyhttps://www.novinky.cz/clanek/krimi-kuchar-bezdomovec-mel-utocit-lahvemi-od-alkoholu-jeho-znami-z-brna-udelali-ze-soudu-show-40522510#"To mohlo být podpořeno i tím, že před výslechem padl na kuráž malilinkatý panáček, jak se šibalským uculováním přiznala jedna ze svědkyň."
"Hauser popřel, že by o někoho rozbil láhev od piva, neb pije jen plechovkové, a navíc v době útoku byl prý opilý na druhém konci města"
„Bezďáci mu nadávali, táhla jsem ho pryč, aby ho nezbili. Jeden z nich mě chtěl furt tahat do lesa a chtěl vrrrr, víte co, ale já mu řekla, že je starej a škaredej,“ odchýlila se od tématu svědkyně. Pak ještě soud ujistila, že mluví pravdu, neboť do ní pravdomluvnost od dětství vtloukali.
Když jej pak předseda trestního senátu Aleš Novotný požádal, zda by nemohl vyřídit prvnímu napadenému, aby se dostavil k soudu, muž se zamyslel a prohlásil, že to zkusí, ale nemá na to moc dlouhou dobu, neboť za pár dní odjíždí na dovolenou do Karibiku.
konečně trošku stylu na novinkách :D