• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Nemusíš mi dávat nevyžádané rady, když nevíš proč nemám na ostatní tolik času, kolik jsem mívala dříve, ale díky za starost.

A potom aby to nezapadlo:

Každá generace nadává na generace ostatní z různých důvodů a různě se tak vzájemně pletou a nerozumí si.
    Je potřeba, aby v sobě všechny našly víc empatie a soucitu a bude nám všem lépe.
    Asi není vhodné se smát mladším lidem za to, že málo a nebo nekvalitně pracují, když neznáš přesné, konkrétní a ověřené výzkumy co nejširšího vzorku populace.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: jízdu na kole a běh mám jako singl hobby a prostor pro myšlenky, ale malování nebo dramaťák můžou být zajímavý směry :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAKIHARA: Ano, proto je tak vtipnej, proto me rozesmal a proto ho hazim do tohohle klubu..Blik cvak.
    ALONSY: fitko, behani a runkluby, jizda na kole, ruzny kulturni akce, tematicky veci jako treba malovani - https://www.artmoment.cz/ (tam jsou casto skvely holky musim rict)..etc. Je toho plno kde se da seznamit, sehnat novy pratele kteri maji podobne zajmy apod.
    JONY
    JONY --- ---
    KAKIHARA: tak on to není ani výzkum, on je to prostě jen další kulturně-válečný boomerský memísek, kterým nás Koudy oblažil. :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: a to se dělá jak, v našem věku.
    To "mimo nyx" je úplná třešnička. 😅
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KOUDY: ale chápeš, že je to úplně demetne udelanej “průzkum”, žejo?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NEI: rezignovala jsem na snahu o kámoše a bavím se s random lidma.
    Překvapivě dobrá varianta. :)

KOUDY: jsi na tom líp. Já to znám protože Reddit a práce. 😅
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Bez pratel nejses kompletni clovek. Najdi si realne pratele, nejlepe mimo nyx, kteri maji podobne konicky a zajmy jako ty a trav s nima co nejvic casu. Bude ti urcite lip i psychicky..:)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Já už jsem pořádně večer venku s přáteli nebyla tak dlouho jakoby to bylo rok, to je jako fakt.
    Ale chci to změnit a uspořádat nějakou grilovací párty v max 6 lidech. Musim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALONSY: Je to tak. Konecne se dostavame do veku Abe Simpsona a ja si ho hodlam co nejvic uzit :D (ale GenZ holkama se samozrejme budu nechavat balit dal, alespon uz diky nim umim slova jako slay, banger, feelovat, delulu apod:))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: masakr. V mě bublině jsou tihle genz naopak šíleně přemotivovaní až mě serou. 😅
    Ale řekla bych že to bude jako vždy. Staří a nadávají na mladý. 😅
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALONSY: Ja vicemene nikdy neslysel, ze by nekdo na nekoho z my generace rval kvuli tomu, ze neudelal nejakou praci spravne, neco odflaknul apod. U te genz porad slysim, ze na ne nekdo rve..tak si jen davam takovy patecni 1 a 1 dohromady..to je cely :))...Samozrejme ze existuje i plno genz kteri grindi jako skibidi. Kafuu si za onlyfans koupila corvetu, Kajumi za to ze ji pase zase lambo apod :). Ja zkusll v truhlarne zamestnat kluka, kterymu bylo 22 a po ctyrech hodinach brouseni mi rekl, ze ho to nenaplnuje a druhej den uz neprisel :)..Od ty doby beru jen 30+
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: mně teda přijde, že to řvaní je spíš věc takových 80.-90. let.
    Dneska je to naprosto mimo a děje se to fakt jen když se sejde extra cholerik a matlal. Kdo ví jestli.
    Ale co já vím. Já byla zaměstnaná taky naposled za krále klacka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ja chodim na kulecnik jednou za deset dni cca, nebo na bowling apod. Ty chodis ven jednou rocne?
    NELLAS: Dobre. I tak me ten obrazek velmi pobavil :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Ne. Nedáváš smysl.
    NEI
    NEI --- ---
    To, jak kdo odvádí svou práci, je ale záležitost individuální, nikoliv generační! :-D

Tam Nellas pravděpodobně celou dobu míří a my všichni ostatní to též vidíme.

Koudy, když jdeš jednou za rok někam ven na kulečník a tam ti někdo řekne nějaký předsudek ohledně generací, neznamená to automaticky ultimátní pravdu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Samozrejme. Point je, ze na tebe jako na mileniala nikdo nerve protoze odvadis dobre svoji praci, na genz jejich nadrizeni rvou, protoze neodvadi dobre svoji praci a genz to rvani vadi, pricemz si neuvedomuji ze kdyby dobre odvadeli svoji praci, tak na ne nikdo nerve, stejne jako nikdo nerve na tebe. Kapisto? :)...Vubec se nebavime o tom, ze rvani na nekoho je picovina a delat se to proste nema. To je snad kazdymu z nas jasny a neni treba tu o tom debatovat ne? Zaroven, ale ocividne ti nadrizeni nemaji jinou moznost. Co ja vim. Nesetkal jsem se s tim nikdy. Nejsem cholerik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Pořád si myslím, že pokud někdo řve na lidi v práci, není to generační problém, ani to není problém toho, že někdo nedělá dobře svou práci. Jedná se o cholerického uřvaného dementa a měla bych s ním problém já coby (asi?) mileniál.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: S tim nesouhlasim co rikas. Ses moc extremni. Takhle to v zamestnani nechodi. Ja bych na ne treba nerval kdyz to flakaj a praci odvadej dlouhodobe spatne, ale rovnou bych je vyhazoval..coz jsem teda vzdycky delal, ale ja nemam moc slitovani s lidma, kteri jsou flakaci a nemakaj no. Proto nemuzu bejt na manazersky pozici v korporatu a musim podnikat..Nicmene ten obrazek me pobavil, protoze jsem si vzpomnel na rozhovor s kamaradama se kterejma jsem byl na kulecniku a resili ze dnesni genZ chce hlavne tri K..Kilo,Karu a KLID.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam