• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: To je tak strašně židovsko-matkovský téma :D
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    náhodně jsem dnes narazila na Der Šenster Gob. A tahle píseň mne teda (tématem i provedením) moc potěšila.
    "A jewish song about a boy who wants to fly like a bird, but his mother puts a million clothes on him so he doesn't catch a cold, and he can't take off under the weight..."
    Der Šenster Gob & Lea Kalisch – Oyfn Veg Shteyt a Boym (LIVE)
    https://www.youtube.com/watch?v=pKyMrFCeyZU
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Měla jsem to potěšení účastnit se závěrečné párty týhle party a bylo to až neskutečně zábavné. Až doma jsem začala zjišťovat, o co vlastně šlo a je to ještě zábavnější podnik, než se na první pohled zdálo...
    Mongol Rally - The Adventurists
    https://www.theadventurists.com/mongol-rally/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Zdálo se mi, že jsem Jack Sparrow a mám Nobelovu cenu za akrobacii :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ano, vyznělo to tak trochu. Navíc, většina lidí (tím spíš lidé, co nejedou freediving) než se dostanou k problému s CO², tak je dávno dostanou úplně jiný věci :) Lidské tělo má zrovna v tomhle obří vůli, je to v hlavě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to tak no..Statika je nejvic o hlave a profi sportovci treba vubec to kopani a pojistku nemaj, takze si nekde plavou v hloubce a pak se vypnou a musi je buddy tahat z vody. Jednou jsem byl u toho a je to dost desivej pohled.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALAMAN: Nádech/Výdech a hudba? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: Máš to v poště :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: nekoukat na čas je super přístup :) prasácký vzpomínky z mládí raději oželím, ať se neutopím )) tu mp3 instruktora bych si docela poslechl :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Imo ne, jen ty to bereš jako bych v obou odstavcích mluvil o stejné věci. Hnilob v postu na kterém reagují mluví o svém pozorování ve vodě.
    Ano, mohl jsem před druhý odstavec dát reply na Salamanův trénink v posteli, bylo by to čitelnější.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    DRAGON: jenže to jsou "spáči". Někteří lidé prostě v sobě nemají tu bezpečnosti pojistku že nejsou na CO2 citliví, takže ta nepříjemná fáze s kontrakcemi může klidně nepřijít a místo toho pak přijde rovnou blacknutí.
    Já jdu do kontrakcí zase celkem rychle, klidně i před první minutou. Dostat se pak přes 3 minuty už je dost práce v hlavě.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: Zatím mi pomáhá vůbec nesledovat čas a samozřejmě body scan. Jenom si pouštím uklidňující hlas instruktora do sluchátek a jde to samo. Kdyžtak mám v rukávu ještě myšlení na "nice place" a prasácký vzpomínky z mládí :D
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    1:22 na souši
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: pleteš dvě věci dohromady.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NAVARA: Na tréning ve vodě se těším, to mi právě ještě pomůže ten potápěcí reflex. Ale to rozhodně nebudu dělat sám.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: pěkný! Mně chytaj kolem druhý minuty, pak to pro mě začne být trošku peklo, ale dá se jít ještě dál, dokud mě nezradí můj vlastní mozek, to začne velký peklo a končím :) Překvapivě v moři jsem tolerantnější než v klidu doma, asi jak vočumuju to okolí a je to celý zajímavý, nevim. Teď se to ještě naučit pořádně :)
    Dostala mě pred lety jedna moje kolegyně, jsme si dali v kanclu test, kdo jak dlouho zadrží dech. 90% lidi nedalo minutu. Ona kuřák, nesportovec a napoprvé vystřelila přes tři minuty! Sama tomu nevěřila a já na ní koukal s naprostým údivem a otevřenou pusou :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    SALAMAN: je tu někde auditko poslední příspěvek na Nyxu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Na zpomalení tepu/dechu ano, jinak se ti přeci ten reflex nepustí. Výdrž CO2 na gauči samo bez vody :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALAMAN: A seš si jistej? Nespletl ses?

Pepo já se spletla
    https://www.youtube.com/watch?v=HyOot6JFsxo
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: Dneska jsem dal 3x minutu a půl. Bylo to úplně v pohodě, cítil jsem, že bych dal mnohem víc, klidné hodně přes dvě minuty. Když si vzpomenu, že jsem dřív měl už po 50 vteřinách kontrakce a chytala mě panika... zítra vyzkouším, kolik dám nejvíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam