• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: To je tak strašně židovsko-matkovský téma :D
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    náhodně jsem dnes narazila na Der Šenster Gob. A tahle píseň mne teda (tématem i provedením) moc potěšila.
    "A jewish song about a boy who wants to fly like a bird, but his mother puts a million clothes on him so he doesn't catch a cold, and he can't take off under the weight..."
    Der Šenster Gob & Lea Kalisch – Oyfn Veg Shteyt a Boym (LIVE)
    https://www.youtube.com/watch?v=pKyMrFCeyZU
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Měla jsem to potěšení účastnit se závěrečné párty týhle party a bylo to až neskutečně zábavné. Až doma jsem začala zjišťovat, o co vlastně šlo a je to ještě zábavnější podnik, než se na první pohled zdálo...
    Mongol Rally - The Adventurists
    https://www.theadventurists.com/mongol-rally/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Zdálo se mi, že jsem Jack Sparrow a mám Nobelovu cenu za akrobacii :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ano, vyznělo to tak trochu. Navíc, většina lidí (tím spíš lidé, co nejedou freediving) než se dostanou k problému s CO², tak je dávno dostanou úplně jiný věci :) Lidské tělo má zrovna v tomhle obří vůli, je to v hlavě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to tak no..Statika je nejvic o hlave a profi sportovci treba vubec to kopani a pojistku nemaj, takze si nekde plavou v hloubce a pak se vypnou a musi je buddy tahat z vody. Jednou jsem byl u toho a je to dost desivej pohled.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALAMAN: Nádech/Výdech a hudba? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: Máš to v poště :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: nekoukat na čas je super přístup :) prasácký vzpomínky z mládí raději oželím, ať se neutopím )) tu mp3 instruktora bych si docela poslechl :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Imo ne, jen ty to bereš jako bych v obou odstavcích mluvil o stejné věci. Hnilob v postu na kterém reagují mluví o svém pozorování ve vodě.
    Ano, mohl jsem před druhý odstavec dát reply na Salamanův trénink v posteli, bylo by to čitelnější.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    DRAGON: jenže to jsou "spáči". Někteří lidé prostě v sobě nemají tu bezpečnosti pojistku že nejsou na CO2 citliví, takže ta nepříjemná fáze s kontrakcemi může klidně nepřijít a místo toho pak přijde rovnou blacknutí.
    Já jdu do kontrakcí zase celkem rychle, klidně i před první minutou. Dostat se pak přes 3 minuty už je dost práce v hlavě.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: Zatím mi pomáhá vůbec nesledovat čas a samozřejmě body scan. Jenom si pouštím uklidňující hlas instruktora do sluchátek a jde to samo. Kdyžtak mám v rukávu ještě myšlení na "nice place" a prasácký vzpomínky z mládí :D
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    1:22 na souši
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: pleteš dvě věci dohromady.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NAVARA: Na tréning ve vodě se těším, to mi právě ještě pomůže ten potápěcí reflex. Ale to rozhodně nebudu dělat sám.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: pěkný! Mně chytaj kolem druhý minuty, pak to pro mě začne být trošku peklo, ale dá se jít ještě dál, dokud mě nezradí můj vlastní mozek, to začne velký peklo a končím :) Překvapivě v moři jsem tolerantnější než v klidu doma, asi jak vočumuju to okolí a je to celý zajímavý, nevim. Teď se to ještě naučit pořádně :)
    Dostala mě pred lety jedna moje kolegyně, jsme si dali v kanclu test, kdo jak dlouho zadrží dech. 90% lidi nedalo minutu. Ona kuřák, nesportovec a napoprvé vystřelila přes tři minuty! Sama tomu nevěřila a já na ní koukal s naprostým údivem a otevřenou pusou :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    SALAMAN: je tu někde auditko poslední příspěvek na Nyxu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Na zpomalení tepu/dechu ano, jinak se ti přeci ten reflex nepustí. Výdrž CO2 na gauči samo bez vody :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALAMAN: A seš si jistej? Nespletl ses?

Pepo já se spletla
    https://www.youtube.com/watch?v=HyOot6JFsxo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam