• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak to vypadá ze začalo léto, takže jsem napsal do prace ze si beru dovolenou, objednal si hezkej hotel s velkým bazénem a barem u toho bazénu abych to pro piti nemel daleko. Pařba a flink chtějí celýho člověka.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "Home Alone 3: We don't give a fuck anymore!" :))

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    A taky! Po mnoha letech, kdy jsem o tom jen snila a vlastne jsem se citila vina, ze to vubec chci, jedu za chvili na kozi mejdan do Milkovic! Ja snad jeste zacnu mit zivot rada. Lidi, ja mela celej zivot krizi stredniho veku a ted zacinam zit!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    V září poletíme do Francie! Konečně poznám svoji šílenou švagrovou a její báječnou rodinu! Já se tak strašně těším! Po víc, než šesti letech opravdová dovolená.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Čím sem starší, tím sem větší bydlenka, letos jsme zpracovali cca 25 kilo švestek (kompoty, marmelády, něco do mrazáku a ve sprchaci mi kvasí demižon švestkového vína), asi 10 kilo broskví, jablka, hrušky, jostu, černý rybíz a angrešt...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS:
    Gin je definován jako lihovina s jalovcovou příchutí vyrobená ochucením neutrálního lihu zemědělského původu jalovcovými bobulemi. Musí mít minimální obsah alkoholu 37,5 % objemových. Převládající chuť musí být jalovec a destilát musí být vyroben s použitím přírodních nebo přírodně identických aromatických látek.
    Borovička tedy vyhovuje definici ginu, zatímco gin nevyhovuje definici borovičky, protože se v něm vyskytují i jiné chutě. A popravdě u některých "ginů" už mám pochyby o té dominantní chuti jalovce a myslím, že spíš by to měli být prostě jen průtahové destiláty.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Že jsem narazil na video kde dělá typek na 3d tiskárně kumiko board a rozhodl sem se že to taky zkusím
    So far jsem v tom asi deset hodin v onshape a pul kila filamentu ale základní tvar skoro mám :⁠-⁠)

KRALIK
    KRALIK --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    právě mě z čista jasna napadlo jak chci závěr mého budoucího a nevyhnutelného (jsem v pohodě, žadná diagnoza :D) pohřbu!
    začne hrát imperial march ze star wars. a přesně v momentě kdy spustí po intru to pápáápapááá pááápapááá pááápapááá se moje rakev nasvítí zespoda rudým světlem a začne pomalu odjíždet do prdele!

jestli je tu nějaký právník tak bych to sním rád oficialně sepsal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Je to takovy detinsky, ale prave jsem poslala staryho Tomance do prdele, a cejtim se ted o mnoho let mladsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELSINOR: z fotky nemůžeš poznat chuť.
    Elsinor: hold my prosecco.
    :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes u rodičů. :)

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-08-08-21-10-02-022-edit-com-instagram-android
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Guy Pulls Out Sign on Gophers Kiss Cam
    https://youtu.be/MyfYodavAj8?si=zqgUBtK2mCF3Fiev
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Tim Burton hodil do 2. serie W mini animovanej pribeh. Miluju! <3
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: taky doufám :) Díky
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: to chápu! Snad budeš mít zase možnost..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: to je skvělej nápad s těma tujema, taky je nesnáším. Mně hrabání v hlíně a péče o pozemek strašně moc chybí :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam