• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLAVEN: zrovna ho mam na sobe :) najs story!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Také to keď sedíš v parku v tričku NIN a mierumilovne piješ kávu a dôjde ti bezďák povedať, že "devítipalcový hřebíky sou nejlepší" a Reznor je úplný pán
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to bude super :)

T.R.I.M. academy uvádí další díl pravidelných přednášek v ORCA DIVING
    🏛 PRAŽSKÉ PODZEMÍ – OD KATAKOMB PO TAJNÉ BUNKRY
    🎤 Přednáší: Laco Lahoda – badatel, fotograf, průzkumník podzemí
    📅 15. 10. 2025
    📍 ORCA – Ledařská 433/9
    ⏰ 18:00 gril, 19:00 přednáška a stream
    💸 Vstupné: 270 Kč
    📥 Registrace https://www.trimacademy.cz/trim-prednasky
    Praha skrývá pod svými ulicemi jiný, tajemný svět. Katakomby, krypty, staré štoly, nacistické objekty, protiatomové kryty… a místa, kam se veřejnost nikdy nepodívá.
    Laco Lahoda tě vezme na cestu od nejstarších dob až po současnost – od Rudolfovy štoly přes barokní opevnění až po tajné objekty studené války.
    Uvidíš stovky unikátních fotografií z míst, která už v původním stavu neexistují, i z lokalit, kam je vstup zakázán.
    📽 Na přednášce se dozvíš a uvidíš:
    ✅ Karmelitánské katakomby, Vyšehrad i Petřín
    ✅ Letenskou pláň, Prosek, Hloubětín, Šárku, Motol a Parukářku
    ✅ Podzemní lomy, vodovodní štoly a doly
    ✅ Nacistické podzemí a plány protiatomových bunkrů
    ✅ Zajímavé příběhy a nově objevená místa v pražském podzemí
    📸 Vše doplněno o historické dokumenty, mapy a osobní zážitky přednášejícího z průzkumů, které trvají už desítky let.
    🎯 Pro koho je přednáška: pro potápěče, milovníky historie a všechny zvídavé Pražany
    🍖 Od 18:00 gril, od 19:00 přednáška a stream
    FIDA
    FIDA --- ---
    že vše klaplo dle domluvy a to monstrum je konečně pryč!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Včera Cirque du Soleil. Bylo to přesně tak super jak jsem věřil že bude. Na dvě hodiny mi bylo zase pět a pusu jsem zavřel až doma.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Včera jsem měla mimořádný štěstí schované za neštěstím jiných. Často se mi stalo, že jsem šla z nouze třeba pro pití do nádražního automatu, kdy zakopená věc buď nevypadla, nebo mi to spolklo peníze, nebo se kafe natočilo do kanálku. To se včera stalo asi i někomu jinému. Bez rozmyslu si s potřebou cukru kupuji brzy po ránunějakou čokoládovou tyčinku a vypadnou dvě, večer při další noční si jdu do toho samého pro žvýkačky, ale spletu se v čísle, vypadne mi ochucená minerálka, která bouchne do napůl vyjetého ledového čaje, spirála se roztočí a za ledovým čajem vypadne ještě jeden.

No, alespoň jsem se podělila, aby toho cukru nebylo moc, že jo.
    N_I
    N_I --- ---
    trošku jí mrzelo že musí s oddílem, protože by moc ráda šla na demošku proti extremismu
    dobře to dopadne!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-09-17-23-07-29-890-edit-com-instagram-android

Screenshot-2025-09-17-22-59-19-196-edit-com-instagram-android

Screenshot-2025-09-17-23-00-32-641-edit-com-instagram-android
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Prostřední synek dnes zase rozbil brýle, "zapomněl" si je sundat před fotbalem a trefa míčem ulomila pacičku. Naštěstí na jaře, když si nějak podobně rozbil ty předchozí brýle (také pacičku), tak byly v optice "pojištěné", takže nám tenkrát dali nové obroučky, jen přecvakli sklíčka a rozbitý kus jsme si odnesli domů. Naštěstí dnes ulomil jinou než na jaře, takže mi stačilo odmontovat tu zdravou pacičku ze starých obroučků a ze svou rozbitých brýlí jsem udělal jedny zánovní.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    !

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Týjo, to je skoro jako děti!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ATUARFIK: Jj, jen upozorňuju, že když by na to přišlo, tak je ježka potřeba dopravit aspoň deset kilometrů daleko. Z menší než pětikilometrový vzdálenosti najdou cestu zpátky:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Zatím :p
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Říkala jsem si, že ježek asi vzbudil v kočkách pocit konkurence, že začalo žrádlo mizet v nebývalém množství. Prdlajs. Ti ježci jsou TŘI!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mám celý život jeden parfém. Hodně úspěšný u ostatních, krásně voní. Před pár lety ho přestali vyrábět. Viděl sem na netu, že ho ještě někde mají, tak sem vzal tři krabice. A tím sem se s tím pomalu loučil. A teď sem našel sprchový gel té samé značky a té samé řady. Tak sem na zkoušku vzal tři, mají ho tam za cenu totálního výprodeje. Okamžitě, jak to přijde, tak testuju a pokud to bude vonět fakt stejně, kupuju úplně všechno, co tam budou mít, do poslední láhve :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu si takhle právě po Novodvorský a kouknu do zaparkovanýho auta a jako tam ho ženská normálně hulí týpkovi :) ok, každý den něco nového :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Pobavila mě reklama na mekáč v appce Kalorické tabulky:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A když teda jsem si tu environmentální karmu stejně už totálně pohnojila, tak tady máte z podobného soudku ještě jeden. ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam