• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Prave ted, pri cteni o postoji ceskych politiku k prime demokracii jsem si poprskal obrazovky: ""My konstantně říkáme, že … o věcech strategického významu se nemá rozhodovat v referendu. Politici se nemají tímto zbabělým způsobem zbavovat odpovědnosti," vyjádřila se Michaela Šebelová"

To je asi to nejlegracnejsi, co jsem kdy na tohle tema slysel. Oni uz nekdy politici za neco nesli odpovednost??? :-)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Ze pristi tyden nebudu muset jet do Prahy ani jednou!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NIKDAS: ve 2 letech jit bydlet sam za svoje? Jak to funguje?
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Studenti překvapili učitele jejich fotkami z MySpace :D (co vytáhnou studenti na dnešní mladé? :D)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Hrajeme ted s dcerou dalsi coop hru, Plate Up a je to sranda a dobry teambuilding:] Jsme lepsi nez nejaci borci co maji restauraci;]
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Soustavně mě těší, že synův učitel mu na koncerty ZUŠ dovoluje takovéhle opičárny.

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Cha! Otevřeli mi novou saunu. Na Aussig dost dobrá. Dnes jsem zahájila saunovou sezonu tím, že jsem ve dvanáct zatáhla práci a za dvě kila jsem byla dvě hodiny v poloprázdné sauně. Asi mě už v pátky nehledejte jinde.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    After two years of watching ignorant Free Palestine “activists” tear down hostage posters, it feels incredible to finally like and share a video of a former hostage taking down his own poster. 🙏

https://x.com/henmazzig/status/1981308795914473650?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Fiaskem skončila ojedinělá hostina pro posádku severokorejského torpédoborce Čche Hjon, který počátkem měsíce navštívil tamní vůdce Kim Čong-un. Zhruba dvacítku námořníků po banketu skolily bolesti břicha a průjem - podle ošetřujících zdravotníků se podvyživení námořníci přejedli tučného jídla, na které nebyli zvyklí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejdriv jsem si znechucene v tramvaji presedla, protoze nekomu z diskutujicich prede mnou strasne smrdelo z pusy, ale pak me pobavila nova kapitola v knize, kterou jsem otevrela...

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Někdy člověka dokáže totálně rozsekat takováhle peetchovina od terrible maps

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: nedávno jsem na to koukala s dcerou. Byl třicetkrát tak dobrý? 🥲😁

Jak pejsek s kočičkou dělali dort | How the Cat and the Dog baked a cake
    https://www.youtube.com/watch?v=w0uJc8opEdE
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Upekla jsem si skvělý banánový chlebíček. Na to, že ten proces vypadal jak když pejsek s kočičkou pekli dort...
    MELDA
    MELDA --- ---
    The Witcher 3 dostal masivní modifikaci, přidává celou mapu a nové výzvy | Spite.cz
    https://spite.cz/article/the-witcher-3-dostal-masivni-modifikaci-pridava-celou-mapu-a-nove-vyzvy?
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    STARE_CASY: Ta druha je taky skvela herecka, jen ze zacatku to nebylo uplne poznat.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    87HIGHFLYER: No jasně! Garbo! Skvělá herečka, jen ze začátku toho moc nenamluvila.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jak poznate cloveka nad 30? Vi kdo je Greta.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    EZOUN: jojo Greta zažila těžké mučení. Na den ji vypnuli WiFi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam