• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIRAFFKA: Tenhle týden bych si měl jít vyzvednout nové rukavice, vytuněné akorát :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Zadana vyroba kabatu. Cena uz tak hrejiva neni,ale treba bude dokonalej. Prinejmensim mi konecne budou sedet rukavy a nepotahne mi na zapesti.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koření! Oregano! Římskej kmín! Csípős paprika! Česnek! Koriandr! CHIPOTLEEEE!!!
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    DA_NIELA: vetsinou pavouci :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    RBIKER: a tím rožkem na vás kouká boží oko?
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    mám nový boží světlo v kuchyni

ALESH
    ALESH --- ---
    Z eseje Petra Turečka o tom, co k čemu je:

„Kovové válečky s dírami, které vznikají pod vrtačkami statečných držitelů výučních listů, se dají dát do motorů, motory se dají dát do aut, auty se dají zacpat silnice, s trochou štěstí se s nimi dá snad dojet do Chorvatska… Ale co tam? Veškeré lidské snažení propadává dějinami do nesmyslnosti a nebytí – jen v tom nejlepším možném případě ústí do něčeho, co tu bude i zítra, za rok, za tisíc let. A největší šanci tu být za tisíc let má právě poznatek získaný dobře provedeným experimentem, zábavná kniha či krásný obraz.”
    NEI
    NEI --- ---
    Když vám řekne že ste krásná pětiletý dítě v mateřský školce, má to úplně novej rozměr!
    Jsou to naši ňuňánci. 🩷
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Deklinace z latiny napsany, splneny, kurvaa joo 🥳
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Z dob kdy jsem fotil modu a vubec zensky mam v kontaktech nekolik set modelek, vcetne jejich data narozeni - to melo svuj puvod ve smlouvach. Diky tomu mi Outlook pokazdy hlasi, ze nejaka z nich ma narozeniny a taky kolikaty, a teda je dost zvlastni videt ze holkam ktery jsem znal jako 20+ je najednou 46 a tak podobne.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    dcera (6 - zanovni prvnak) a jeji prani k vanocum - z druhe strany je takovy plosny vycet veci s gabby dollhouse, ale tohle me dojalo (vyrobila to zcela samostatne)

tak budte vsichni stastni

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    "Sometimes when I'm bored, I'll narrate my activities David Attenborough style."
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dovezli jsme pracanty a školáky do centra. S fírou jdeme na kafe, a kafem zalézáme do vlaku, on jde na stanoviště a já jdu klimbat do vozu. Jedeme ukončit svou noční do domovské stanice vlakem bez cestujících a bez jediné zastávky. Čumím do prázdna potemnělého vlaku a proti mně jde silueta člověka. Bojím se a tak radši už ze třech metrů volám, kde se tu vzal. Usnul a probudil se ve tmě jedoucího vlaku.. ( protože průvodčí neprošla vlak vnitřkem, pššt). Velmi mi děkoval, že jsme mu zastavili ještě někde v Praze u nástupiště.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: proc by ses mi mel za neco omlouvat, neco nevedet urcite neni pro neco takovyho duvod. Me jen prislo legracni to s tou zasivarnou, hur by sis pro neco takovyho vybral snad jen u tech grenadyru :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    další kletba školní jídelny zlomena - můj muž, který odjakživa nesnáší zelené fazolky, seznal, že zelené fazolky (uvařené, zchlazené, orestované na olivovém oleji se spoustou česneku a přiměřeným množstvím čerstvě mletého pepře) mohou být vlastně fakt dobré :-)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    MELDA: cheaty z Vice City ve Skyrimu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ten vlevo nosí lidi, když k vám přicházejí na návštěvu, ten vpravo si berou, když odcházejí.
    Mně stačí pro pobavení velmi málo.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: promin, vubec tomu nerozumim, nechtel jsem Helvítským milicím upirat jakoukoliv zasluhu na stabilite vaseho vselidove demokratickeho zrizeni:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: mno, rikat armade domobrana jako nic netusici laik samozrejme muzes, na co jsou pruzkumnici bych ti doporucoval treba google. Jen takova napoveda: nejtvrdsi vycvik maj specialni jednotky („ist es ein Mensch? Ist es ein Tier? Es ist ein Grenadier! :) a hned po nich Aufklärer. Ony tady jsou celkem hory, no ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam