• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SITH
    SITH --- ---
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Navsteva DOXe v prijemnej spolocnosti na vystave D.Lynche…

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nadace Kellnerových daruje 170 milionů na podporu Ukrajincům | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/ekonomika/nedokazeme-prihlizet-tomu-jak-ukrajinci-bojuji-o-zakladni-potreby-kellnerovi-jim_2602041031_zko
    Potěšilo.
    To se ta russká chátra ve vládě posere....
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    To, jak jsem jako průvodčí byla dnes hodná a lidská a dostala jsem za to pár minutový koncert pro sebe a cestující. Po ránu volil raději klidnější melodie.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Napsala jsem letitému kámoši k dnešním narozeninám.. dlouho jsme se osobně nepotkali (naposledy jsem tuším byla těhotná), vyměnili jsme si nějaké zprávy a fotky a on mi na to píše: nádherná jako vždy!!!

Já vůbec netušila, že jsem se mu někdy vůbec líbila(ale ja to vlastně neumím poznat do teď, když mi to není vyloženě řečeno) a to jsem ho kdysi fakt moc chtěla ošukat..
    Takže jsem strašně mile potěšena, že idol mých mladých let, ten který byl u několika mých orgasmů, aniž by o tom věděl, mně má za hezkou..
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Pobavilo mě, že:
    - můj muž dneska našel na výzkumu v centru Prahy pumu, resp. petardu z r. 1787.
    - zavolaní pyrotechnici v čele s mým tátou ji jeli vyřešit

To se tak někdy hezky stane :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Dite skomcilo na 9. miste matematicke olympiady v krajskym kole. Jako jedina ctvrtacka mezi patakama. No :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nová úroveň podpory.
    Napsala jsem do příslušného kanálu na Slacku, že mi něco nefunguje. Odpověděl mi bot (a poměrně příčetně). Tak jsem se podle toho zařídila.
    No a o pár hodin později mi někdo pod dost obšírné instrukce toho bota napsal: "You might try clearing your cache (instructions are above). If that doesn't help you can submit a request using the link above as well."
    Já teda nevím, ale je tam ten člověk vůbec k něčemu? :D
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Není těch odesílacích emailů málo, Antone Weboviči?

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1. místo v lize pubquizu!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EZOUN: je to zmrd, no, co tam máš novýho?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vidím to už po ixté a pokaždé mě to znovu pobaví.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak to je geniální! Chci v ČR okamžitě! Premiér Španělska je skvělej. Docela Španělům závidim..

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam