• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    VERSONNENHEIT: Na morave
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Blíží se sněžení !
    Až 13 hodin sněžení. ČHMÚ vydává výstrahu pro šest krajů | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/640776-az-13-hodin-snezeni-chmu-vydava-vystrahu-pro-sest-kraju
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Psal mi kamarád z komitétu války 1866 že potřebuje čepici, která se nevyrábí a nejsou k ní téměř žádné podklady. Má dva požadavky, aby to korespondovalo s jeho funkcí a chce ji ode mne. To mne potěšilo velice, a tak hledám podklady a oprašuju němčinu, protože budu šikanovat rakouský vojenský archiv. Tohle jsou přesně ty výzvy, které potřebuju!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Strašně potěšila ID Světýlko, její muž mi dnes ráno dovezl ohromný pytel věcí pro Hugouška, a jsou všechny úplně boží. Od body s velrybama, přes legíny s medvědama po kombinézu s liškama... Awwwwwww. Moc děkujeme!
    Mrk mrk Tankie, ráda pak předám dál :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SITH: no mě se teď stalo že jsem to druhý den už zase neměl a už deset dní nic ......
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě mi odjelo mladší dítě s babičkou na prázdniny a to starší zmizí za půl hodiny na brigádu(už to samo o sobě je zázrak) a pak do konce týdne k příteli...

Ooooo svobodo pojď mi!!!
    SITH
    SITH --- ---
    Alza je famózní. Dneska ráno 9:59 objednám a teď v 14:30 už mám u nás na vsi v alza boxu k vyzvednutí. Neuvěřitelná logistika
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tam je skoro všechno, to jsem celá já . Potěšil mě tehnle obrázek :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: je pravda, že onehdá se mi zdálo i o té maturitě, taky jsem zjistila, že jsem měla ještě rok chodit na češtinu, nebyla jsem tam ani jednou, a nedokázala jsem třídu najít! :-)

ale to bude souviset s tím, že teď do té samé budovy chodím na třídní schůzky a jiné konzultace ohledně svého syna, a musím říct, že kdybych si mohla vybrat, tak jdu teda radši dělat tu maturitu! :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE:
    1MALALISTICKA: Taky mám sny o maturitě a ne o státnicích, kupodivu:-D Přitom maturita byla úplně OK. Ve snu potkám v současné době spolužáka ze střední, mám radost, klasika co děláš, jak se máš, a on najednou, proč nechodím do školy. Proč bych chodila, povídám, vždyť maturitu mám, i vejšku, dokonce už pracuju! A on, že aby mi platila maturita (a tím pádem i vejška), musím ještě rok chodit na střední. Zdrhám jak šílenec, počítám, že když už nezameškám ani jednu hodinu, mělo by to vyjít, ale nemůžu na rozvrhu tříd najít, kde jsme...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    1MALALISTICKA: co se týká maturity, tam nepotřebuju noční můry v noci, teprve asi před rokem jsem zjistila, že mám úřední potvrzení na to, že maturitu mám, do té doby jsem se pořád bála, že se jednou přijde na to, že maturitu nemám :-)

ono to bylo komplikovaný tím, že jsem na čtvrťák odjela studovat do USA, ale odjížděla jsem domů v půlce posledního čtvrtletí (takže mám známky za 3 čtvrtletí a z posledního nic). Jenže k tomu jsem dělala už v lednu část závěrečných zkoušek (protože v USA děláš předmětové maturity průběžně, standardně na konci školního roku, ale v lednu je opakovací termín, tak jsem si tam vypsala angličtinu, matiku, chemii a dějepis), a navíc jsem si v ČR pak dobrovolně udělala maturitu jen z češtiny (což, jak jsem ex post zjistila, jsem teoreticky nemusela). No bordel maximální, včetně apostil, překladů a různých potvrzení z českých úřadů to má skoro 40 stránek, a vždycky se v tom všichni ztratí.
    ale před rokem jsem něco hledala v šanonu a zjistila jsem, že na potvrzení školského úřadu se výslovně píše "potvrzuje, že předložený doklad na jméno Trissie X-ová dokládá, že ukončila studium na střední škole v Horních Prdelákovicích, USA, složila závěrečné zkoušky, a studium na střední škole Horní Prdelákovice je rovnocenné se studiem na střední škole a s maturitním vysvědčením vydaném na gymnáziu v České republice".
    Takže bez ohledu na to, co na tom papíře bylo, ho české úřady uznaly :-)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: Kdyby státnice, mě děsí maturita. Jednou za čas se mi zdá sen, jak jdu znovu k maturitě. Hezky matematika, francouzština, čeština a poslední předmět si nepamatuju, jistě by to byla chemie nebo fyzika. Ale je to jedno, protože už bych nedala ani tu češtinu, natož francouzštinu a matiku, ze kterých jsem ani maturitu nedělala.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    BOBESH:
    Patrick Stewart on Extras
    https://youtu.be/Fg_cwI1Xj4M
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: viď? stále ještě se mi občas zdá o tom, že mi chybí nějaká zkouška / zápočet / něco jsem neodevzdala / zítra mám dělat státnice a nic neumím / whatever školní trauma (které se samozřejmě v reálu nestalo), a pak se probudím, vzpomenu si, že jsem z obou oborů úspěšně odpromovala, a TAK si oddechnu, že tyhle problémy už nebudu mít! :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Ha. Tak já myslel, že mansplaining.
    s tím že Neika je ten man
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    NEI: explaining - neisplaining bych typoval, tak som to pochopil ja :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Vůbec nerozporuju, že to na mě taky přijde:-D A že mě studium třeba i bude těšit. Ale zatím mě naplní štěstí pokaždý, když tu čtu příspěvky o složenejch zkouškách a podanejch přihláškách.
    NEI
    NEI --- ---
    KURE: ?
    Nerozumím.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    - pri ty migraci VIP firemnich zakazniku si musime dat hlavne bacha na tu DB s diamond customers..
    - a vi nekdo orientacne, kolik jich tam mame?
    - dva..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam