• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEADSLUT: Člunozubci a Terej Modronohý jsou to nejkrásnější z opeřeného světa :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DRAGON: miluju, jak přímo zepředu vypadá mega nasraně:)

A prostě... Tim Urban je nejlepší: What humans don’t realize is that exotic birds are only exotic for one reason—women abusing their power of sexual selection to force horny men to go through tremendous shame and indignity at their whim. The females in a species of birds can get together and decide to evolutionarily turn the men of their species into literally whatever absurd creatures they want just by agreeing to all “select” for it. Like female peacocks getting together and colluding to only sleep with the men who turn themselves into the biggest, prettiest fans—which leaves the men with no choice but to spend the next hundred million years evolving into big, pretty fans.

One set of females forced their males to change species altogether into an orange fuzz ball and renamed them “the cock of the rock” because they found it fucking hilarious.
    GEE
    GEE --- ---
    Blood Cultures (Live DJ Mix Performance)
    https://www.youtube.com/watch?v=L3mC8RiAoFw
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEADSLUT: ach ❤️

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Jo a todle je pra-velryba, to mě taky už pár měsíců kurva baví:))

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    KURE: což mi připomíná, dycky si jednou za pár let vzpomenu na tuhle přehlídku dinosaurů a potěší mě to pokaždý stejně:
    The Dark Secrets of the Bird World — Wait But Why
    https://waitbutwhy.com/2014/10/dark-secrets-bird-world.html
    KURE
    KURE --- ---
    bral tu někdo moje jmeno nadarmo?
    jen bych vam opičákům rád připoměl, že slepice je dinosaurus.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    CERMI_FOX: to jsem si říkala včera ráno, když jsem už po třetí za sebou našla v ložnici mrtvou myš..))
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    HEJSEK23: ja myslel hlavně Rosalíu (ale babka taky nakládá, ne že ne;)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SALVATOR: nezapomeň na spasitele, ty jeden lepšočlověku, protože jakmile chlap vyjádří pozastavení nad nějakým chováním k ženský, tak to přece je white knight co se pateticky uslintaně snaží zavděčit a doufá, že mu bude podrženo, duh. Nebo tak něco, furt jsem uplně nepochopila, proč to tak často bejvá používáno jako ten ultimátní stěr.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Naprostá královna
    ROSALÍA - Berghain (Live at The BRIT Awards 2026) ft. Björk
    https://youtu.be/7fyufPkXLbs?si=uBF_hRAWDLkRIOOm
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ráno jsem si přivstal, vzal batoh a šel 7 km na nákup, po cestě jsem sbíral plechovky (ty lidi jsou fakt dobytci) a ještě jsem stihl slečně spěchající na bus pochválit voňavku - voněla jako karamelky a i když se člověk dneska bojí, jakou to může vyvolat reakci tak byla viditelně nadšená a cervenala se. Teďka trochu popracuju a pak hurá na letiště pro rodinu. Bude to fajn den!

BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    NEI: Možná jsi chtěla napsat "z pozice vědomí, že já NEI jsem v davu prostě slepice."
    Pracovně jsem měla příležitost projít opravdu hodně kolektivů, ve studentských časech v hospitality oblasti, pak v korporátech různých velikostí i zaměření. Zažila jsem přesně jednu skupinku toho, co je tady nejspíš označováno za slepice, a ta byla tvořena dvěma chlapy a dvěma ženami - trávili většinu pracovní doby rozhovory o picovinach a komentováním všeho, co jim přistálo v mailové schránce. Jejich práce byla hodně administrativní, bez výstupů a nevyžadovala soustředění, asi se nudili. Moje práce je většinou opačná, a tak mám sluchátka a soustředím se, stejně jako 90 % lidí kolem mě, bez ohledu na pohlaví. Btw teď jsem na jednom projektu, kde sedím vedle skupiny žen, o kterých nevím, a z druhé strany mám vývojáře chlapy, o kterých vím jejich politické názory, tréninkový plán, jídelníček, atd. atp., protože si spolu rádi povídají. A to je tak jediný rozdíl, který si myslím, že má opravdu vliv - celková atmosféra v kolektivu a množství vztahů, které se posunuly na přátelskou úroveň.
    Představa, že by se třeba o leadershipu v minulé práci, tvořeném převážně ženami, mluvilo jako o skupině "holek kvokalek, ale my je máme rádi" mi přijde jen trapná, nezábavná a doufala bych, že v dnešní době už nikdo, natož ženy, nebudou aktivně podporovat stereotypy, které jim samotným ubližují.
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: Á, tak ona to byla plánovaná past na lepšolidi.
    No to je pak těžký.

Ale bránila jsem to z pozice vědomí že mi ženy sme v davu prostě slepice.

Když jsem tehdy pracovala s nejlepší kamarádkou, chovaly jsme se jako puberťačky a přitom jsme každá zvlášť poměrně kultivovaná lidská bytost.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HOWKING: musela jsem to vyzkoušet a funguje to :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HOWKING: jak si potom nandaváš šprcku?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kouzlo topologie :D
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    jaro začíná, už mě stihl posrat pták