• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak tohle byla vylozene mimicka akrobacie :D

pristupuju do vytahu, v nem bujna petadvacitka bohateho vystrihu, kuceravych vlasu a vubec kocka.

prvni oblicejova promena (otravena): "jeeezis, dalsi co se bude vsemozne snazit zacit rozhovor aby me dostal do postele".

o dve patra pozdeji druha oblicejova promena (mile prekvapena): "... a vida, on se nesnazi vsemozne navazat konktakt a nesnazi se me dostat do postele, proste jen jedem vytahem, normalni chlapy jeste existuji."

vystupuju, treti oblicejova promena (znepokojena): "hergot proc se me nepokusil dostat do postele? je na me neco divne? nelibim se mu?? wtf???"

a jeste po me pro jistotu hodila ockem jako jestli si to nechci jeste rozmyslet :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MAR_TINA: Takřka všechna jména jsou tam „mluvicí“. Barney Rubble (rubble = suť, hrubý štěrk, valoun), Pebbles Flintstone (pebble = oblázek), Mr. Nate Slate (slate = břidlice), Sam Slagheap (slag heap = strusková halda) atd.
    To se bohužel v českém překladu ztratilo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem zjistila, že pazourek se řekne flint, flintstone.
    Věci začínají dávat smysl :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Že roste popenec, bršlice a divokej šnytlík, ale nikdo mi to nesbírá:-) A mladý kopřivy!
    STINKY
    STINKY --- ---
    A promise is just a lie that hasn’t happened yet.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    HAR4NT: jak to jen říct - ztratil se někde na cestě mezi pytlíkem a lžičkou..
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: mák gdě!?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    CLAVEN: odpovědí na tvou otázku je Thermomix 💪
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MLIKARNA: teach me senpai
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už roste medvědí česnek.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tvl 🤤

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NEI: Prométheus měl, na důkaz přikování ke kavkazské skále, prsten s kamenem z Kavkazu.
    Paní Masako má řetízek s vltavínem...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HOWKING: NINE_OF_NINE: MELDA: MAR_TINA:
    To se dalo čekat, že na Nyxu se taková magořina setká s úspěchem. :)))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NINE_OF_NINE: Jo, tohle je mnohem kvalitnější. U toho zvuku jsou třeba i neporušené výšky a by ta pila i ten obdélník zněly dostatečně ostře.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NINE_OF_NINE: To je bozi, sem si to tady pustil a zacal u toho zvuku okamzite usinat 😂😂 Roky na techni jsou znat 😂
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NINE_OF_NINE: Trošku to kazí ten zvukový kompresor, který pak tiché pasáže postupně zesiluje. :) (hnidopich)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Pomůže?
    8 Hours of MRI Scan Sounds (Every MRI Scan Machine from GE Healthcare)
    https://www.youtube.com/watch?v=lDHlaGrsIr0
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAR_TINA: Přesně. Nedávno jsem na tom byl podruhé, už jsem věděl, co mám čekat a tak jsem si u toho i cíleně zameditoval :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK:
    HOWKING: a až to doma vygeneruje, ať mi pošle vzorek. Nikdy se mi tak nezrelaxoval mozek jako na hudbu v MR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam