• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: aha. Jelikož žiju v situaci dostatku larev, kukel a zlatohlávků celý život, netuším, jaké to je po nich toužit :)
    Možná o hodně přicházím.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: no...vylihnou se z nich ty brouci potom:-) vyrostli nam takhle doma z vajicek, v lavoru s hrubou lesni hrabankou, kterou temer komplet premenily na neco moc moc uzitecneho. jsem zvedavej na ty kukly, uz by to pomalu melo zacit, larvily se tam uz dobrejch 7 mesicu a jeste by se mely na 3m zakuklit
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Přece aby se ti z nich vylíhli zlatohlávci, který, jsouce ožralí z přezrálejch moruší (a jinýho ovoce), ti budou nalítávat do vlasů:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: k čemu jsou dobrý larvy zlatohlávků? (Máme jich hodně).
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: no vida perfektni namet na naky leporelo od 2 let, cyklostanek HOT WORM a jeste se strasidylkem!
    akorat by se tam teda do utrob toho pultu nevesel imho ani jeden namletej..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: boze!!! Pojala jsem obavu, ze igrackovej manik prodava larvy misto hotdogu. Brekeke.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: U vás kočky nezbystri, kdykoli procházíte kolem ledničky?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A to už úplně přehlížíme fakt, že kočky jsou mrchy, které prostě to, že si člověk jde do kuchyně udělat k večeři stejk, nějakým šestým syslem vycítí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VANEK: dneska uz se ovsem ore- ee teda deti delaj jinak..
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Byla jsem takhle večer u nádražní depa a do toho večerního ticha se ozval překvapivý zvuk kočky. Zvuk, který vydávají kočky při páření, nebo dva kocouři, kteří se o ní perou.
    V okolí ale jsem potkávala maximálně partičku zajíců, tak se divím, a volám čičí?
    Nic.
    Zvuk se ozýval pod odstaveným vlakem, tak mám srdce až v krku a jdu za zvukem s přáním, ať tam není kočka nějak raněná.
    Ozve se to znovu, ten uši drásající zvuk, ale tentokrát nad mou hlavou. Dost jsem se lekla. Podívám se nahoru, a tam je v okně vlaku pokuřující strojvedoucí. Nenapadlo mne nic jiného, než se zeptat, jestli se neposr*l, ale mám pocit, že ze strachu jsem to pustila spíš já.

Já si tady jen mňoukám do ticha, povídá. Dodává, že má v sobě takový zvířecí překladač a předvádí mi ještě zvuk štěkání. Magoři u nás pracují, fakt.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: awww ♡
    ano, a jak vidno, některé instalatérské firmy si nevystačily s jedním designem, reklamní předměty třeba obměňovat! takže od Tringlera z Prahy 1 máme hned tři.
    (fotky jsou jsou čistě dokumentační, abych nějaký nekoupila dvakrát, uměleckou kvalitu postrádají. nebo teda jakoukoli kvalitu, když jsme u toho)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ono teda je tam eště jedna drobnost - u řady výrazů spousta jazyků odpadne, protože si člověk ničím nepomůže. Nahradit italský "carne" španělskou, portugalskou nebo rumunskou analogií je úplně na hovno.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NANTHEI: Právě jsem se do tebe platonicky zamilovala ještě o kus víc. Nemohla bych poníženě poprosit o fotku sbírky? Vůbec jsem netušila, že se dělávaly reklamní splachovadla, a mám pocit, že takto promrhaný život potřebuju co nejrychlejc napravit:))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: To ale pak nema ten puvab. Jako spravni rakousko-uhersti burzousti prehazujeme vyhybky behem celeho hovoru! :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    LUSINDA: tohle je dvacátý :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NANTHEI: kolik splachovadel čítá vaše sbírka? 😀
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    manik s hotdogama a larvy zlatohlavku (15 jedincu)

VANEK
    VANEK --- ---
    SALVATOR: Za mejch mladejch let se tlouklo do topení.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ATUARFIK: nikoli, táta má na veškerý nákupy na aukru mě. občas si vyhlídne něco sám a volá mi, že mu to mám vydražit ;)
    a pak z domova sleduje, jak přihazuju :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Není přece nutný vést celou diskuzi v novým jazyce, stačí nahradit pár výrazů, na který se kočka stala citlivou - carne, cena...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NANTHEI: A nestává se vám někdy, že nevědomky přihazujete navzájem proti sobě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam