• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MAR_TINA: Neměly by o tom, zda a jak se o tom bude mluvit, rozhodovat v první řadě samy oběti? Zejména v kontextu nyxu, na kterém jich může být nemálo.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Hodně mi pomáhá bejt sama k sobě pravdivá i za cenu většího diskomfortu.
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Díky, ale zrovna teď jsem byla několik dní v propadu.

Je teda fakt že jsem se dneska probudila s relativně normální náladou bez úzkosti, bez tísně, bez overthinking a říkala jsem si: Panebože to není možný, to je tak krásný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    potěšila me v metru babicka s tmave cervenou burinkou!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyvole cirkus humberto ve spolupráci s rodinou kočků pořádá workshop na téma znásilnění, aneb "tu labuť sis tam strčila sama"
    ISCH
    ISCH --- ---
    KOUDY: Bohužel klidně jdeš. Protože si vsugeruješ, že "se mi to jenom zdálo" a "nebylo to tak hrozný". Je to dost podobný tomu, že jsi ve vztahu, kterej je na hovno, ale neodejdeš z něj...
    ISCH
    ISCH --- ---
    KOUDY: To není “najednou si vzpomněly”.

Jdeš tam, je Ti to nepříjemný, ale řekneš si “tak jsem si to blbě vyložila”, třeba i proto, že kolem sebe máš lidi, co by Ti na to řekli “ale vždyť se Ti nic nestalo, tak má zájem, buď ráda, že se líbíš” (občas tahle skupina teda pronáší i tyhle “a teď si najednou vzpomene” komentáře).

Je to o tom, že si nejsi jistej/jistá, jestli to bylo přes čáru, protože u poloviny si minimálně řekneš, že to byla náhoda. Mozek není zvyklej na to, že by Ti někdo narušoval osobní prostor, byl milej a zároveň by Ti to mohlo bejt nepříjemný (do osobní zóny si většinou pouštíš až lidi, který znáš a máš k nim důvěru, pracovníci ve službách mák jaksi z principu výjimku).

No a pak když někdo řekne nahlas “vadilo mi to!”, tak Ti otevře možnost to říct taky, protože když ke Vás víc, tak si můžete vzájemně pomoci a líp se snáší nějaké výpady ve stylu výše.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KOUDY: někdy mě tim svým způsobem uvažování fakt neuvěřitelně rozsekáváš.
    Tak trochu působíš jako v pohodě týpek, ale pak z tebe vyleze tak nehorázná sračka, že člověka napadne akorát: bože to je naprostej čurák. 🤦🏼
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: já tě sleduju, udělala jsi velikej progres. Drž se, to dáš.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    koupil jsem si los do tomboly, na kterej se da vyhrat gouache od Picassa. Dnes vecer se dozvim jestli jsem vyhral :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Školka u oveček. :)
    EMAET
    EMAET --- ---
    Děkuji za podporu, které se mi dostává. Nemusíte kolem mě chodit jako kolem horké kaše. Nikomu neupírám právo napsat svůj názor, ale sama se k tomu veřejně vyjadřovat nebudu.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    chce to asi viac Cypru v mojom zivote 😊😍

STINKY
    STINKY --- ---
    Jediné čeho jsi touhle argumentací dosáhla je to, že spousta lidí, co dosud nevědělo, že tady má ženu, to teď ví a původní point, že je to id co je sexuální predátor je přerámována tím, že místo jasného a viditelného varování před tímo id je hlavním tématem id co je jeho žena. Blahopřeji.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Opouští diskuzi jak profesor Nejedlý...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    OCTOPUSS: ale vůbec ne. Snažím se říct, aby se o tom nevyjadřoval každej ocas, kterej jde kolem a má zrovna chuť si do něčeho kopnout.
    Proto říkám, mimo jiné, že tuhle diskuzi opouštím, protože se mě bezprostředně netýká.
    Vůbec vůbec vůbec nikde jsem neřekla to, že by o tom ti, kterých se to týká, neměli tady mluvit.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MAR_TINA: no, ale teď už to snad víš, tak bys mohla přestat. ......není to tak těžký, tak jsem to zvládl tak proč bys nemohla ty?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NICOLLETTE: Co to je za logiku? Jen protože sexuální predátor má partnerku, nebudeme o něm mluvit. Hlavně aby ona neměla mrzení, co na tom, že mlčením ten sráč potenciálně ublíží desítkám dalších.
    To se snažíš říct?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOVOVAMINCE: To třeba člověk neví, že jsou speciální auditka.
    A jasně, až mi jednou někdo něco nepříjemného udělá, tak nejdřív zjistím, jestli náhodou nemá ženu, matku a tři dcery na nyxu a kde jsou vhodná auditka, kam ony nechodí, a pak teprve si dovolím postěžovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam