• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně těší, jak si čím dál míň žen nechává srát na hlavu. A baví mě, jak to některý lidi překvapuje, když už nejde ostatní vydírat, ponižovat a zneužívat jako dřív.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    POZITRON: Kdybys použila u druhé osoby ženský rod, myslel bych, že jsi má sestra a mluvíme o mé matce....
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Zivot na vsi 🥰

SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    že jsem v sobotu na závody vezl dva psy a odvezl si dvě první místa.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Vlastina Paradox: Z prázdné haly vzniká místo, kde se to hýbe - podpořte nás! | Donio
    https://donio.cz/prostor-vlastina-paradox
    Poslední tři dny a chybí vlastně už jen pár "drobných", v porovnání s tím, co už tam je. Těší mne ta představa, že se to povede...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    POZITRON: buď furt pozitivní,
    to ti nikdo nesmí vzít

jsem se s takovym shamingem taky teď setkal,
    "nemyslím si to jenom já, ale ostatní taky říkají…"

ne.
    jistou nasranost cejtim, ale ne. nenecham se stáhnout
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    V cele te konverzaci jsem zachovala klid a nenapsala jsem vubec nic, ceho bych nejak mela litovat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Mam radost, ze jsem v patek zvladla zcela bez emoci to, jak se ve mne zase snazil vyvolat vycitky svedomi, ze jim malo pomaham, vypisovanim, jak jsou na tom zase hrozne, i kdyz vedel moc dobre, ze jsem zrovna na cely vikend sama na 3 deti. Jeste jak vzdycky zacne... Vim, ze toho mas ted moc, ale. Lol. Jo, prvni minuty te konverzace jsem se zacinala nasirat, ale celkem rychle to preslo.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    EZECHIAS: mraky ho je v Praze ve Stromovce a v Šárce 😏
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Udělala jsem si skvělé yogi a včerejší výlet byl také skvělý
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EZECHIAS: tvrdy luh, u vetsich rek, v podstate reka na dohled, nekdy staci i slepe rameno. Starsi sukcese, vyssi stromy, mene krovi. U cesty budou dymnivky o kousek dal, ve vetsim stinu cesnek.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    FIDEL: Ahoj, pardon ze otravuji. Ale v jakem typu lesa rostl ten medvedi cesnek? A na nejakem svahu, nebo na rovine?

Prolezam lesy na Ricansku u Prahy uz 2 vikend a pripadam si jako nejvetsi ubozak :]

Jinak gratuluju - uzasna nadilka :]
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MARASAN: tohle nejsou smrzi, ale Kacenka.ceska. Tyhle jsou az od hranic od Mlynce, ale u Berounky a Vltavy kolem Prahy rostou taky. Clovek ovsem musi prolejzat kroviska, trnky a nejvetsi bordel, v lese je nenajdes (listnaty a krovinaty remizky, kam.by clovek dobrovolne spis nevkrocil). No a kdyz se tam valej i pneumatiky a jiny odpad, tak jsi na stope;).
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FIDEL: nekecej! Ja bych strašně chtěla vyzkoušet jeden recept, ake zatím, jsem je nikde nepotkala.. ale na vůbec mám problémy najít houby.. o když rostou všude..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FIDEL: v Česku? Kde přibližně? v jakym lese takovy smrže vlastně rostou?

Resili jsme zrovna na chalupe,ze je v okoli nemuzeme najit a naproti tomu tam m. česnek je.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vcera sem nasel v archivu fotku, kvuli ktere sem zacal sbirat americkou verzi casopisu National Geographic (429ks) a prekvapive neni podmorska :)

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FIDEL: medvědí česnek? 😏
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Tenhle rok, je zatim zcela pic*u ke zdi, ale tohle dnes opravdu potesilo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam