• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    ANTICLOVEK: Jsem OSVC prodejna stetka :)

Nove budu teda zamestnanec...
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ENDER: pasák?
    OLIII
    OLIII --- ---
    Jak jsem si pěkně na načasovala dovolenou.. 13°C poď mi!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ENDER: A máš už kam jít?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem dal vypoved a dost me potesili kolegove, sef i muj pasak... Kdyz jsem jim rekl duvody, nikdo nemel co dodat a jen mi prejou uspechy a hrozi se budoucnosti beze me..
    MELDA
    MELDA --- ---
    KARLOSK: No, koukam, ze jsi taky dosti kratkozraky, kdyz vsechny fotbalisty mas za simulanty a lidi co sleduji a fandi fotbalu, tak mas za chude na duchu. Myslim si, ze dal netreba cokoliv vysvetlovat.

Snad mozna ti doporucim se podivat treba na tohle 🤦‍♂️

Neslýchané – Spojené království: Vinnie Jones (2026) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1840422-neslychane-spojene-kralovstvi-vinnie-jones/prehled/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ten pocit, kdyz je vysetreni negativni. Ten me tesi vzdycky :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Tak tak. Jak chtel Macinka tu extremni kohabitaci a vstupovani do ucebnic politologie, tak ja myslim ze se mu dari :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MELDA: Protože dobrovolně sledujou 22 brečících simulantů?
    MELDA
    MELDA --- ---
    KARLOSK: A co maji simulanti spolecnyho s tim, ze oznacujes lidi co sleduji nebo fandi fotbalu chude na duchu??
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak retardů jako je on tam je spousty. On se zase někdo najde.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KARLOSK: mohl udělat ještě hromadu škody ANO
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MELDA: Nemám rád simulanty, no...
    MELDA
    MELDA --- ---
    KARLOSK: Kamo, fotbal sleduju od malicka, nekolik let jsem ho hral zavodne, nekolik dalsich let jen hobby. Takze jestli jsem i ja pro tebe chudy duchem, tak dobre to vedet.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    A k tomu všemu končí prokop v politice. Dneska bude krásně.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšil mě výsledek té debilní zábavy pro chudé duchem. Konečně bude zase chvilku klid.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    to jak se petr pavel coby bengálský tygr se znuděným výrazem a vědomím svého metráku a půl svalů, zubů a drápů, prochází hejnem vyděšených bezbraných a zbabělých opic, které jsou zvyklé řešit všechno vřískáním, to mi děla prostě dobře.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: akorát to sem jdu dát..)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dnes jsem úplně náhodně potkal pana Pavla Rychetského.
    naprosto automaticky jsem ho pozdravil než mi seplo o koho se jedná a že to není můj známý kterého si rychle nemůžu zařadit.
    s naprostou samozřejmostí mě mile pozdravil nazpět. velmi příjemně působící pán.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam