• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: a jako hodně mi chybí doby kdy jsem byla bez dětí a nocí jsem prochodila po Praze s diskmenem na uších.
    NESS
    NESS --- ---
    KOPRETKA: Nejedeni masa ti udrzuje telo, ve smyslu vahy ? Zajimavy, jen to samotny nema u me vubec zadny vliv na tloustku/hubenost :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KID_MCHUTT: tak ja jsem jídelníček změnila ve třinácti a od té doby jim stále to samý. A když mám pocit že kynu, tak hold se snažím každý den ujít těch 10 km. To znamená, že třeba pokud mám čas, tak skoro nepoužívám MHD. Slr je fakt že nemám žádný chutě na sladký a podobný jiný divný věci. Taky nemivam skoro hlad.. ten se většinou dostavuje až tak po pěti dnech nejedeni. Teda když jdu na čundr, tak to teda žeru neskutečně moc. To mám totiž pořád hlad.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: proto jenom v sobotu, když mám čas :) já chodím na výlety rád, pomáhá to na psychiku
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    KID_MCHUTT: 40-50k za den chce ale dost času těch 35km dát. To je tak 6-7hodin. To nemá každý :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOPRETKA: tak já v týdnu těch 10k denně udělám (do práce, z práce, nákup) a když mám čas, tak dalších 40-50k za sobotu. Ale bez komplet změny jídelníčku a dalších aktivit to nepomáhá (ale zase chodím denně celý život, takže tělo je zvyklé).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Plačem

NELLAS
    NELLAS --- ---
    KALIBAN: Vůbec. I když chodím asi nadprůměrně moc. Pokud nemám večer jiný program (třeba nějakou kulturu), tak se po práci zvednu a jdu se aspoň na hodinku projít. Ale zase pokud jedu do kanclu, tak jen cestou od metra do práce, z práce na oběd, v práci na záchod a z práce na metro nějakých 6k dám.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KID_MCHUTT: ja si tělo udržují jen chozením a tím ze nejím maso. I když teda udržet si břicho i po čtyřicítce už je boj a asi začít cvičit budu muset, nebo přestat pít pivo, tak jak ho piju... Obojí je teda pro mě noční můra. A já teda mám kancl asi 20 kroků z postele. Takže dny kdy nemám žádné pochůzky večer zavelim, posbíram děti co jsou v tu dobu doma a jdeme na okružní procházku kolem baráku. A to teda je aspoň těch 5 km. Když mi usnou a je večer hezky, tak klidně jdu sama ještě jednou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALEXIS: Silovej trenink ti zachovava pri hubnuti co nejvic svalu. Jinak na hubnuti je klasicky nejlepsi kalorickej deficit a na hubnuti tuku, pokud si chces zachovat ty svaly je nejlepsi chozeni do mirneho kopce..Proto je taky fitko vzdycky plny holek ktery chodej na pase do kopce :)...Ja ale treba taky nejsem absolutne schopnej dat denne 10k kroku pokud se nejdu cilene nekam projit nebo nechodim hodinu na tom pase..coz je nuda jak svine.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALIBAN: chozením nezhubneš :( chodím hodně a stejně jsem víc než tlust - chce to správnou kombinaci pohybu, jídla a masochismu... :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Podpořila jsem na Kickstarteru hru a tentokrát mi poštovné čáru přes rozpočet neudělá. :)

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Povavila mě dnes ve dveřích bistra situace jak z grotesky - setkala jsem se a pánem, který nevěděl na kterou stranu uhnout a po druhém vypadu na náhodnou stranu, kde jsme se zas potkali, se omluvil, že to kafe ještě nezabralo, tak jsem mu uhla úplně s hláškou, že já žádné ještě neměla.
    Přitom jsou dost široké, vyhli bychom se, kdybychom nebyli oba trochu mimo. 😅
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KALIBAN: vysekává se silovým tréninkem, ne kroky :D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    HEle jak moc jste vsichni vysekany s temahla samozrejmejma krokama? do prace sem to mel 800m na metro, 850 do prace, to samy zpatky a pokud sem nikam jinam nesel, mel jsem tak 6-7k , rozhodne ne 10... 10k kroku je pro me 7km , coz bych teda fakt ocenil a asi docela zhubnul. Jen ty dve hodiny toho chozeni uplne nenachazim
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Útržek z pracovního meetingu:
    ...ještě stáhne skleněnku...

mkey ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXIS: jasný o víkendu to je jiná pohádka, tam to fakt musí být výlet nebo něco, aby to člověk zvládl. I když jednou jsem něco vyklízela a měla 15000
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MARKYSHA: neříkám, že takové práce nejsou, ale plošně říct "normální člověk se ani nemusí snažit a má 10k" je blbost. Dost lidí má v běžném režimu méně kroků a na více kroků se musí snažit a nejsou proto horší lidé.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXIS: no snažit, u mě stačí, jít na nádraží, jít do metra, přestupovat jít do práce, mít společnou tiskárnu jinde než v kanceláři a když člověk nejde hned, často to někdo ztopí a zjístí to nepochopitelně za hodinu, mít tiskárnu o tři patra níž, jít do jednačku, neustále chodit pro všechny, že mají vstoupit, protože se soudce bojí vyvolávacího zařízení, chodit pro každého svědka, jít se z jednačky do kanclu napít, obíhat s papíry barák, pak zase domů + nákup. Když pak mám nějaký pochůzky navíc, tak to dá ještě víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam