Kdysi dávno jsem se seznamila s M.
Období, kdy největší zlo bylo, když jsme s kamaradkou pracovaly dvanactky, končily ve 22 hod. a byl to idelani cas na drink.
S M. jsme si psali na Tindru. Večer když jsme uklizely s kolegyní restauraci, jsme si daly par drinků a nemohl přijít lepší nápad, než že vezmeme ještě lahev a půjdeme na Vyšehrad. Vždyť to stejně nevidíme na nic velkého. No a do toho mě napadlo, že tedy M. napíšu, ať dorazí taky. Celý večer byl tak šílený, že končil vyzváním PČR, ať okamžitě slezu dolu z toho koně! Naštěstí většinou moc neodporuji, tak jsem mohla jeste s M. odejít a dokonce si me vzal k sobě. Druhý den odpoledne jsem ostudně přišla do práce, že M. je chudák a ještě dlouho bude vyprávět, na co to vubec narazil. Opak byl pravdou, nadšený mi psal, ze to byla strašná jízda a rozhodne nas musí vidět znova.
Takhle jsme se chvíli vidali, byl fajn, roztomilý , hodný, sex super, jen toho moc nenamluvil, ale kdyz už promluvil, tak to bylo většinou tak nějak bezprostředně vtipný. Třeba kdyz jsme seděli na grilovacce, hrali tam tu desnou pisnicku od Rybicek "při sexu vykrikuje, promiň, lásko já uz budu" a on sel jen kolem a pronesl "no, co! Když je dobrá..." Často griloval u nich nazahradce ve vnitrobloku. Rano se probudíme. Vstane, dojde se napit, na zachod a nahý šel směrem ke dveřím, že by mel jit uklidit ten bordel venku. Tak mu rikam, ze by si mel možná vzit neco na sebe. Otočil se, řekl "no jo", nazul si pantofle a nahy odesel... :D
No jo, jenže pri jedné z těch grilovacek jeho kamarádi řešili nejakou Andy, ze uz tam dlouho nebyla a co je s ni. Tak mi to nedalo a druhy den jsem se zeptala. Andy byla holcina, kterou potkal prede mnou, jenze Andy odjela na dovolenou a tak byla příležitost poznat mě. Ja mela jeste vetsi smůlu, než Andy - ja misto začátku leta, jela na dovolenou na konci leta, takže dostala zase prostor Andy. Ja si užila ostrovní románek s americkými sestrami a cele to nějak odeznelo.
Za dva měsíce se ozval, ze nasel moje nausnice za sedačkou, ktere jsem tam kdysi ztratila a nebyl cas řešit náušnice, pak se na ne nejak zapomenulo. Andy uz byla ze hry, takže jsme se zase zacali vidat... nekdy v zimě to chtěl brat vážně a tyden po tom, co to chtěl brat vážně, se mi omluvil, ze se zamiloval. Za pul roku se zasnoubili, za rok se vzali, za další rok dite a dum... No a jsou asi spokojeny dodnes - zdaji se tak.
Na M. rada vzpominam, uzili jsme si spoustu legrace... Jeden z epickych momentu byl, kdyz ho vyhodili z prace, protože po XY pozdním příchodu mu došly vymluvy, a tak napsal, ze se "sexnul doma" - dobře to dopadlo, od te doby podniká :)