• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    V hlavě mi hodně utkvělo rande, při kterém mě slečna nepustila celou dobu ke slovu a nakonec konstatovala, že by to nefungovalo, protože jsem moc tichý typ...
    Jinak docela s nostalgií vzpomínám na to seznamkové období na vysoké škole, kdy jsem měl pocit, že bez ženy nemůžu být:-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne nebylo to do krve, ale modráka a obtisk zubu jsem tam měl jeste asi měsíc:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAAL: tj masakr :D testy na zloutenku nebo tak sis raději udělal?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Oki, tak já taky, za rok 23 jsem měl 3 tinder schůzky.

    1. Na mě začala hystericky křičet na IPaku a pak mě kousla do ruky, bez jakéhokoli důvodu - moc prima

    2. Buchta co hodinu mluvila o tom co dělala se svojim ex, kde byli na výletě se svojim ex atd, nakonec se rozplakala, říkám hele a kdy jste se rozešli? Před měsícem po 9 letech. - moc prima

    3. Slečna co byla vlastně docela v pohodě, jen byla dost ezo, horoskopy, Dušek atd. a to je dost jinej svět než ve kterém žiju já. - vlastně, když to vezmu kolem a kolem, tak to bylo nejlepší z nich, alespon to neskončilo katastrofou:))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Pokud pamatuju správně, tak jsem měl něco "trochu podobnýho" s touhle - tou první tedy.
    Měli jsme první rande a nějak jsem zjistil, že jediný, o čem si ta holka je ochotná povídat, jsou kalby.
    Zkusil jsem i jiný témata a nic.
    Takže jsem prošli celej Prokopák, a když mi došly všechny historky o kalbách, nějak nebylo o čem se bavit.
    Po tomhle už jenom následovala pozvánka k ní domů a tam už víme, jak to dopadlo :D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Pár měsíců zpátky se vyjádřil kolega, že má Tinder a nějak tam nemá žádné shody, a že ho ani nebaví tam hodnotit slečny. Takže kolegyně z marketingu se hned nabídla, že mu vytuní profil a já zase, že mu tam budu posouvat doprava/doleva.

    To se i stalo. Kolegyně mu vybrala top fotky, sepsala slušný bio, no a já se probíral slečnami na Tinderu podle zadání (22 - 35 let, bezdětná, Češka, ne moc umělá). To si moc nepamatuju, utkvěla mi v hlavě jen jedna, co měla v biu větu "Piš, jen pokud jsi Vodnář s ascendentem v Panně".

    Občas tam nějaká shoda nastala, ale žádný rande (komunikaci už si řešil kolega sám). No a ve finále se dal dohromady s tou naší kolegyní, takže happy end.
    JONY
    JONY --- ---
    Přihodím dva své "majstrštyky". Sice jsem je už kdysi v nějaké zdejší diskusi zmiňoval, ale proč se nezasmát znovu na můj i cizí účet.

    První případ je můj první a poslední pokus použít okcupid, který jsem vyzkoušel v takové té porozchodové fázi, kdy se člověk začne vetit.

    Matchnulo mi to s dívkou, co se vrátila do Prahy z Los Angeles, kde pracovala u jedné tamní produkční firmy. Zpočátku vzájemná konverzace byla fajn, ale potom to začalo drhnout a bylo mi jasné, že to nikam nepovede, ale udělal jsem chybu a souhlasil se setkání. Z děvčete se vyklubala původně chudá dívky z myslivny, kdesi z vnitřní periferie nedaleko Plzně, co je strašně ambiciozní, ale krachnul jí plán na kariéru v zahraničí a nyní se rozhodla networkovat tady v Praze a chytit druhou šanci za pačesy. Při setkání mi už od samého počátku bylo zřejmé, že má intuice byla správná a je to naprosto slepá ulička. Přišlo mi ale blbé se otočit na podpatku, tak jsem se rozhodl, že budu vést zdvořilou konverzaci, poté poděkuji, sdělím, že jsme každý jinde a rozloučím se. Bylo to utrpení, ale nějak jsem to přežil. Karma ale zafungovala v samém závěru. Těsně před placením jsem zjistil, že jsem zapomněl doma peněženku. Jak trapný moment následoval asi nemusím rozepisovat. Přál jsem si na místě zemřít. Nicméně slečnu to zapudilo dostatečně i bez nějakého vysvětlování. :-)


    Druhý případ sice není přímo ze seznamkového randění, ale seznámili jsme se na diskuzáku, tak snad to nebude vadit.

    Vše probíhalo skvěle, první rande vypadalo velmi dobře, po druhém přišel zlom a něco se pokazilo. Dodnes si nejsem jistý co, ale ono je to jedno. Slečna zaujala tím, jak to ukončila.

    Tady bych udělal vložku o tom, že jsem po druhém rande zjistil, že od vidění znám jejího jediného bratra, který chodívá na stejné koncerty jako já, kde obvykle bývá pět a půl člověka.

    No a po pár dnech slečnina mlčení mi přišla zpráva, že je jí to moc líto, ale že její bratr měl bouračku a zemřel a ona je z toho úplně rozhozená, že na nějaké randění nemá ani pomyšlení a že sbohem. Nejsem psychopat a každý člověk s trochou empatie tohle samozřejmě pochopí. Mělo to ale jednu drobnou chybu. Když mi smska přišla, byl jsem zrovna na koncertě a její bratr byl asi metr od mě. :-)
    SITH
    SITH --- ---
    slušné bizáry zde k přečtení, děkuji všem za sdílení svých zážitků které při ranní kávě čtu v práci při čekání na call.
    Jako kdybych se nějakou nehezkou náhodou ocitl svobodný a se svýma dvěma harantama musel někoho hledat, tak bych si to asi hodil na nejbližší strom
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Jednou takhle jsem na libimseti se seznámil s nějakou slečnou z Mostu. Docela v pohodě psaní a po nějaké době, že se sejdeme. Ok. Jel jsem tedy autobusem do Mostu na odpoledne. Na fotkách vypadala docela fajn, ale real byl trochu jinde, navíc furt mlela nějaký hovna, ale nechtěl jsem hned jet zase zpátky a tak, že půjdeme k ní domů. Hm tak to vypadá, že si aspoň šoupnu v jiném městě si říkám. Tak ne, přišli jsme k ni domu, takovej squat, fakt bordel a tam na gauči dva kamarádi, který vypadali, že si zrovna střelili herák. Furt to nevzdávám. Má známost se začala potit a fakt smrděla, dokonce přesmrděla i ten smrad z toho squatu a to už jsem měl nakročeno, ze na nejbližší spoj který jel asi za dvě hodiny počkám na zastávce, asi poznala, že to není mé gusto a ze se půjdeme ještě projít. Ok, jsem přeci slušný chlapec. Tak jsme šli za jejími dalšími kamarády, kteří vypadali ve stavu stejně jako ti dva v bytě. Super pokec se nekonal a já si to počkal potom na zastávce.
    Každopádně mi psala potom jak to bylo super a že přijede na x massacre do Prahy a ze by jsme se tam mohli vidět, tak říkám ze jasný abych byl slušný a neodpálkoval ji. Přece se nemůže na takové akci potkat, je tam narváno, to je malá šance. Opak byl pravdou. Potkal jsem ji hned u vstupu a už se ode mě nehla a to jsem se ji snažil ztratit, vždy mě našla. Dopadlo to tak, že jsme nad ránem odjizdeli domu, kdy se k nám s kamosem přifařila a jela taky. Moc jsem nechápal.. postezovala si, ze jsem se ji moc nevěnoval a ze by jsme si to měli vynahradit a ze pojede semnou domu (já bydlel s rodicema). Tak ji říkám ze fakt ne a ona ze ji to nevadí a ze jede, pac ji jede autobus do Mostu asi za 5 hodin. Říkám ok. Takže si lehla na moji postel, svlékla se a já už na to neměl a jen jsem ji řekl: prikrej se, bude ti zima, my moc netopime a lehl jsem si na zem. Když jsem se probudil byla pryč a na ICQ jsem zjistil, ze psala mé ex přítelkyni, jak jsme si to užili.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: kort od člověka, ktery svoji pritelkyni opustil, protože chtěla deti, on ne, ale za rok si to rozmyslel a hledal vajíčko na Badoo. Někdy mam pocit, že vzhledem k tomu, že už dite mam, tak me tyhle typy vidi, jak jedno velke prosperující vejce pro jejich geneticky materiál.
    Opak je prece pravdou. Ja uz sakra jedno dítě mam a opravdu me nic netlačí, mit za rok další a za dva se rozvádět :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo jo, každý rodič si rád poslechne "kvalitní" rady, jak by měl vychovávat své děti. To je zaručeně nejjistější cesta, jak ho/ji dostat do postele :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Přihodím rovnou jeste nedávnou zkušenost. Chlapec z Badoo, jméno uz bych ted nevedela. Pracoval nekde na monitoringu vzdušného prostoru.
    V období, kdy jsem toho mela, až nad hlavu... mozna nad tri hlavy, tak jsem si ještě domluvila školení. Domluvili jsme se, že se tedy potkáme nektery den po tom školení. Jenže přednáška probíhala v sale, ktery nemel okno a ke konci jsem myslela, že už to ani nevydržím, protože mi bylo mdlo, motala se mi hlava. Tak mu píšu, že se o 15 min zdržím, že se mi udelalo nevolno a tak se něčeho napiju a najim, ať se trochu srovnám a dorazim.
    Byli jsme domluveni, že se pojedeme projit do Pruhonickeho parku a sraz jsme meli na Hájích. Když jsem prisla, tak jsem dostala kytku a hned sprchu, jak to mam s životosprávou, že on si na to jako potrpí a takhle by to do budoucna opravdu nešlo. Tak jsem na něj prekvapene koukala a s usmevem se ho zeptala, jestli si tedy nechce rovnou vytáhnout seznam toho, co smim, at si to proskrtame a ja zase můžu jít.
    Nic, nějak jsme to smetli ze stolu a ze pujdeme na tu procházku. Celou cestu mel porad nejaky problem, vse zpochybňoval... strasnej člověk, fakt strašnej. Nejlepší bylo, kdyz jsem byla spatna i za to, že se mi vybijel telefon a ja chtěla ukončit schůzku, protoze potrebuji byt ve spokojení s dcerou, že bude pomalu končit ve škole a vzdy mi dava vědět, ze uz jede domů. Tak jsem mela dost stary dite na to, aby matku uz nepotřebovalo, ja bych ji mela dat větší prostor, mela by mit vic kamaradu atp. atp. No prostě špatně bylo úplně všechno. Takže jsem se na konci omluvila, že jsme kazdy z jiného těsta a rozhodně to nikam dal nepovede. Než jsem dojela domu, tak mi přišla samozřejmě zprava, že ja se mu ale libila a jestli nechci aspoň milence. Krom toho, ze se nedal poslouchat, tak nosil polo trička, strašně se hrbil a chodil čapím krokem - opravdu nemam rada, kdyz se lidi hrbí.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Ja hraju tady ;o) V Ortelu vazne ne.

    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kamaradka potkala lasku z eskalatoru - Víte, takove to kdyz kazdy jedete jinym směrem, Vaše pohledy se setkají ve chvíli, kdy se mijite a prelitne tam jiskra :D
    No, tak chlapec ji dobehnul, vyznal se z toho, jak je krásná, šli spolu na kafe, po kave na drink, protože si strašně rozuměli. Po drinku skončili u ní a dva dny na to zjistila, že ji vybral z peněženky karty. Naštěstí stihl bezkontaktně asi jen trojku.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RAINBOF: Počítám, že kdyby kolega hrál v Ortelu, tak ho rozkydlá machna s kecama na židy a Romy asi nijak nerozhodí... :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: rekni ze hrajes v ortelu.. Prosiiim :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG:

    Co to tady delate?
    Ja si tady jentak poskakuju!
    A co ten hrnec?
    Si vezu veceri.

    ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: haha, chtit prekvapit, haha
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Moje ex pritelkyne mne nedavno vypravela jak v nejaky hospode sbalila chlapika a odjela s nim k nemu domu, tam nejakej ten sex, rano odjela k sobe. Pak si rekla, ze je asi zabouchla a ze ho pojede prekvapit, uvarila hrnec gulase, oblikla se "na lehko" a vyrazila s hrncem MHD k nemu domu. Nejaka hodna pani ji otevrela vchodive dvere, ona vyjela do prislusneho patra zazvonila a pri otevirani dveri zahopsala i s gulasem jako kralicek Playboy. Blby bylo to, ze ji otevrela jeho manzelka. ;o)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Vzpomněl jsem si na cizí historku, která byla skvělá, ale vyprávěná před lety, takže si bohužel pamatuju jen střípky a trochu ji asi zprzním.

    Kamarádka měla dlouho zálibu v bizárech a v bizarních lidech - od Prostřena po influencerství. Vytvořila si z nějakého důvodu profil na Badoo, které po ní chtělo , aby si na profil vyplnila zájmy, ale pouze výběrem z předem schváleného seznamu, který byl docela hloupý. Tak tam jako jeden ze zájmů vložila schválená "turbodmychadla", protože když už tam nemůže dát to co chce, tak bude aspoň haha random.

    Pochopitelně jí napsal chlapec s tím, že ho těší jaké má zajímavé zájmy, a že on se živí navrhováním turbodmychadel a může jí o tom něco povědět. Tak si řekla proč s ním na to rande vlastně nejít. Na závěr domlouvání rande pak od něj zazněla památná věta:

    "Sejdeme se u levé zadní nohy sochy Jošta ve směru jeho jízdy."

    Zbytek rande vlastně už tak hrozný nebyl, akorát že většinu z něj mladý inženýr strávil tím, že jí, mladé bohémce, vysvětloval, jak má hrozného spolubydlícího, protože chodí někdy spát až ve dvě hodiny a kouří si doma v pokoji vodní dýmku a někdy pije alkohol večeří pozdě večer a celkově nemá v životě ale vůbec žádný řád, a že vůbec nechápe, jak takhle někdo absolutně bez řádu dokáže žít.

    Další rande už nebylo, ale když jsem od té doby někdy šel s kamarádkou na kafe, vždycky jsem věděl, kde se sejdeme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam