• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    OVERWATCH: koukal na tebe opovrzlive, ze jo? :))
    Krajco je nejvic hoodne nenavidena postava cesky hudebni sceny! Kombinace obriho ega,srackove hudby a textu,lasky k mamonu a lisani se k Babisovi se neodpousti...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja jsem hudebnik. Z prostredi punk a HxC a ska sceny. Onehda jsem na Narodni potkal znameho taky hudebnika, tak jsem se k nemu hlasil. Jak se ma a jestli jeste hraje s kapelou. On byl takovej odmerenej, ale ze hraje. A ja ze at se dari a sel jsem dal a pak mi doslo, ze to byl Richard Krajco. Kteryho osobne vubec neznam. 😉😂
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: cely zivot pracuji s lidmi, pro me je známý každý. Nejlepsi je, kdyz sedim treba v MHD a premyslim nad tim, odkud tu osobu znam a pak mi dojde, že je to herec nebo zpěvák. Takhle jsem na úřadě pozdravila Jakuba Štáfka, jak kdybychom se znali cely život :D (s nim jsem kdysi aspon mluvila na večírku TV Nova, ale pochybuji, ze si vzpomněl)
    Kolega si absolutně nepamatoval klienty, ani pravidelné, tak jsme mu říkali, ze kdyby mu přišla máma, tak taky nebude vědět, kdo to je :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Jo kecám! Asi o rok později jsem na ni náhodou narazil. Nebo ona na mě, protože mě poznala, já si vzpomněl, až když řekla jméno. Tak jsme se jen pozdravili a šli každý svou cestou.
    Asi má nějaký pro mě nezapamatovatelný obličej. 🤷‍♂️
    (Možná se naše cesty tedy zkřížily vícekrát, protože bydlela „za rohem”, ale už se ke mně nehlásila.)
    XARGH
    XARGH --- ---
    SPIKE411: je to skvely film, akorat si nevybavuju ufo sex :D - jen ze meli zizen :D

    jeste jedna historka: jdu s cinankou ze Singapuru, bavime se o tom, ze jedi vsechno, dojdeme k Volovi, objednam 2x tlacenku a zjistuju, ze to musim snist cely sam. hrozne se stitila :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nicméně… já se teda přiznám s jedním bizárem, jehož strůjcem jsem byl já sám.

    Šlo o moje první Tinder rande vůbec. Jihoafričanka s českými kořeny.
    Dali jsme si schůzku v mém oblíbeném kině na skleničku před filmem.
    Tak tam sedím kousek u baru, čekám na ni a koukám po lidech.
    K baru přijde děvče a rozhlíží se a hledá, až se naše pohledy protnou.
    Pozdravíme se, představíme se, samozřejmě anglicky, Jihoafričanka se teprve začíná učit česky.
    10 minut spolu konverzujeme a pak začne klást divné otázky, jako proč na Tinderu jsem měl jiné jméno a ještě na nějaké další věci, které vůbec nesouhlasily (snad i něco ohledně konverzace v angličtině).
    Asi už tušíte, kam to směřuje.
    Slečna se omluvila, že si potřebuje odskočit. Když se vrátila, tak se omluvila (česky!), že to je omyl.
    Na její obranu… jak jsem pak zahlédl, její rande byl také vysoký chlapec s tmavým bujným plnovousem (sedli si na druhou stranu podniku).
    Na svou obranu… nic nemám. Prostě někdy naprosto selže moje schopnost rozpoznávat obličeje (navíc na fotkách lidi vypadají jinak klidně tam mohla mít starý účes, že jo? Ne?) a klasicky když se mi někdo představuje, tak jeho jméno okamžitě zapomenu. A její první pohled, kdy mě jakože poznala, mě naprosto zmátl.

    Jinak zanedlouho dorazila i Jihoafričanka, která byla naštěstí tohoto faux pas ušetřena.
    Nicméně film večera byl The Man Who Fell to Earth a řeknu vám, že dlouhé scény mimozemského divnosexu v podání Davida Bowieho bych snad radši zhlédl s rodiči než na prvním rande.

    (Už jsme se pak taky neviděli, ale prostě tam nepřeskočila jiskra. Určitě za to nemohl David Bowie.)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SPIKE411: a v neděli!
    DAY OF SILLY WALK 2024 (Den švihlé chůze) - PRAHA - 7. 1. 2024
    https://facebook.com/events/s/day-of-silly-walk-2024-den-svi/1797140847415909/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tak já jednu místní kdysi vytáhl poprvé na Venus in Fur od Prague Shakespeare Company (inspirováno knížkou Leopolda von Sacher-Masocha). Pěkně do první řady. To se líbilo velice. Tak mě nenapadlo nic lepšího než pokračovat v nastaveném kurzu představením 120 dnů Sodomy od Depresivních dětí (inspirováno markýzem de Sade a manažerskými příručkami). Opět do první řady. No, co vám budu… na konci prvního dějství jsme dostali igelity a pak začala chlístat krev… na druhé dějství už jsme se nevrátili. (A dodnes mě to mrzí, protože nevím, jak to skončilo a s dotyčnou jsem se už nikdy neviděl.)

    OVERWATCH: Eraserhead půjde v pondělí v Aeru. Kdyby se někdo chtěl inspirovat. 🙃
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Me jedna slecna, ktera byla silna intoska, vzala na Eraserhead od Lynche, po kine jsme sli do kavarny Lucerna s jeji partou, kde ten film rozebirali na intelektualne kriticke urovni. Ja jsem se celkem pri ty prilezitosti opil vinem a pak jsem jen pronesl, jestli jim to spis neprislo jako pekna blbost. ;o) Slecna ani nikdo z jeji party se uz neozvali. ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: to mi připomnělo, kdyz jsem tenkrát vzala slušňáka 45 let (bylo mi asi 23-24let) do kina na Transpoting misto Arrivals :D Uplne nadseně mu vypravim, jak ten film ma hloubku, že je to taková hezčí verze příchodu mimozemské civilizace a tam banda feťáků, kterou absolutně nechapal a byl z toho spis v šoku. Ja se smala dlouho... on se ozval znova, až po dvou letech :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    OVERWATCH: To zní skoro jako z IT Crowd: "The Work Outing" :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vzpomnel jsem si na dalsi historku, jak me sousedka chtela dohodit kamaradku, pravnicku. ;o) No napadlo me ji vzit do divadla Rokoko na jednu hru. Nazev si uz nepamatuju, ale sesli jsme se a vsechno bylo v poradku az do chvile nez se herci na podiu zacali mlatit obrimi umelymi penisy a vaginami. Pak byla prestavka a ja ji rekl, ze jsem uplne nevedel o cem ta hra bude. Ona mi na to odpovedela, ze je aspon videt o co mi jde hned na zacatku a pak to silene zdrbla sousedce do telefonu, jeste ten vecer. Ta na me hned kdyz jsem ji druhej den potkal vybalila neco ve stylu, co jsem to proboha vyvedl? ;o)
    XARGH
    XARGH --- ---
    PALEONTOLOG: chudaci lidi, ktery nemaji vic profilu :)
    ja se hned na zacatku rozhodl nemit na FB v pratelich pribuzne a lidi z prace, nelitoval jsem nikdy ;)

    moje posledni rande z netu bylo s tezce verici Slovenou, me se libila, ale narazili jsme na "cigansky problem" a Jezis by se teda divil, co z jeho nasledovnice lezlo za dehumanizace :-/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PALEONTOLOG: Naprosto chápu. Pro by asi takovýhle propastný rozdíly byly no-go.
    Až by mě gakt zajímalo, kolik lidí se za poslední dobu (řekněme od covidu) rovedlo, protože máňa je total kráva a nebo Honzik je ultra-kokot. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: jako taky mě nenapadá, proč bych ukazoval fotrovi ženu na fb, se kterou jsem byl akorát na snídani? mě vůbec smysl existence fb, jako místa se širšími vztahy a rodinou, co mají možnost koukat mi pod ruce, uniká. tak zas pokud tam jednou někdo je, tak se nemá co divit! :)

    OVERWATCH: to jsem se seznámil s jednou povahově skvělou ženskou, všechno na správným místě a když přišlo na názory, tak by volila rajchla. tak jsme se jako lidi dohodli, že to nemá perspektivu a oběma to bylo líto. twl tyhlety příkopy ve společnosti každého jen otravují
    SITH
    SITH --- ---
    VDFLAT: v tom byla výhoda nyxu, že jsi se před rande podíval do svlečených a hned jsi věděl do čeho jdeš :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    OVERWATCH: Tos mi připomněl, kdysi jsem si domlouval rande s jednou holkou, psali jsme si, přidali se na FB. Ale byla taková moc neodbytná, tak jsem to zahrál do outu a nikdy jsme se nesešli. Během Covidu jela na FB dezinfo, od února 2022 přešla na podporu Ruska.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: taky by mě vydesila informace, ze uz o me vi tata a chce se dokonce kamarádit. Ja zase jen tak o nekom doma nikdy nemluvila.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Ja jsem si i nechal ve FB friends a v dobe Covidu podporovala Volnyho ;-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: na druhou stranu, jestli ji vyplašilo něco takovýho, tak ví bůh, čeho by byla schopná v budoucnu, snow flake jedna :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    tahle prihoda je spise usmevna nez bizarni, ale proc ji sem nedat. Pres eDarling jsem se seznamil se slecnou, po par vymenenych zprav jsme se zjistili, ze pracujeme vazne maly kousek od sebe a dohodli jsme se, ze se sejdeme v blizkosti bydliste na snidani. Ona mne psala, ze je prodavacka a ze se moc tesi. Tak jsme se sesli, snidani skvela, myslim, ze jsme si i rozumeli, a tak jsme se dohodli, ze se pridame na FB. Pridali jsme se a komunikovali nadale a dohodli se, ze pujdem na druhou snidani. Sesli jsme se a ona se sverila, ze neni prodavacka, ale majitelka zlatnictvi, a ze mi to nechtela hned rict, abych nesel po penezich, ze jich stejne moc nema, ackoliv je denne obklopena zlatem, se kterym pracuje. No dobry. Tak jsem se sveril memu tatovi a ukazal jsem mu ji na FB. Moc se mu libila, a jak na ni koukal ze svyho profilu, tak ji omylem poslal zadost o pratelstvi. ;o) Asi se ji to dotklo, protoze pak hned napsala, ze bysme se k sobe nehodili. A tata mi tak zrusil treti rande a mozna i zajimavej vztah. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam