• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Mrmlajíc hází steak na pánev a pak ho very rare servíruje. Pivo prosím u kolegů, kde si myslíš, že bych se já naučila natočit pivo?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Kde je ten můj toast s hraskem? :(
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Právě jsem se vrátil z koloniálu se smetanou pro králíčky.
    Doufám, že za tu křížovku budou s houskovým,)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ILIEN: Netrap se tím. Myslím, že sociální fungování ve virtuálním baru má to kouzlo, že přítomnost tady může bejt prostě jen implikovaná. My víme, že tady někde seš a proto tady seš a seš součástí osazenstva baru. Podívej se na mě, já sem většinu času ve sklepasklepě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Prochází okolo a nese dvě větší krabice s nápisem SONY, mumlaje si pod vousy které nemá... Doufám že se mi všechny hudební nosiče po týdnu také nepromění v album The best of Queen, jak se to ostatně v magických místech občas stává. Na druhou stranu bylo by zajímavé slyšet Welcome to the Jungle zpěv: Freddie Mercury.
    Zapojím zesilovač a pak se stavím na pivo
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Nebyl by steak? Z irských kraviček? A pinta točeného Bulmers k tomu?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    Přesně tak. Vydřela sem si ho!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DELIRIUM: za tvojí dobře odvedenou práci, že jo, že jo??
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Jenom s jedním? Dobrá tedy, už se to...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS: S jedním hráškem, prosím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    K obědu si dám toasty. Dal by si někdo toast?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SWIST: Díky, jsem na výletě a to se s drinky moc neslučuje.

Menší bordera běhá zmateně po výběhu s mrkví v tlamě
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    Neboj :) budu ho obtěžovat pozorností a mazlením, až z toho bude úplně utahany.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DELIRIUM:
    NICOLLETTE:

v 18 hodin ho musím vrátit, tak na něj do té doby dávejte pozor
    SWIST
    SWIST --- ---
    AXTHEB: Zní to super a určitě by to stálo za vyzkoušení..
    Každopádně tohle by mohlo být pro tebe dobré řešení, v drinku to prakticky není poznat.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    Zmekl mi mozek :3
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOYLER: Nezkoušel si to někdy zkombinovat? Espresso gin tonic, to zní zajímavě, škoda že mám po ginu depky.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ahoooj, kamarád si pořídil koťátko a je tak hodný, že nám ho půjčil na hraní
    jmenuje se Norbert

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vyrve králíčkovi zbytky křížovky. Kupodivu není ani moc ožvýkaná a je celá dovyplněná. Dole má neidentifikovatelnou šmouhu.
    Pardon, já za to fakt nemůžu, oni mi je všichni začali otlapkávat, a pak to takhle dopadá. Seženu ti jinou, slibuju.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Vchází dovnitř, otevřenými dveřmi zavane vůně léta, kouře a jídla. Venku projdou dva hobiti, mezi sebou nesou sele na rožni.

Tak opět dobrý den. Mají tam krásně, ale kávu neznají.

Sedne si opět ke stolku u dveří. Bordery vběhnou ke králíčkům. Několik králíčků se způsobně postaví do řady a nechávají se po dvou vozit na hřbetě. Jeden králíček se pokouší uplatit mrkví psa, aby ho vzal přednostně a samotného
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam