TSOH: Záleží s čím to srovnáváš. Santaféčko už asi nikdy nebude takové jako jsem jel porvé poznal, když o něm nikdo nevěděl. Ale ta doba už je dávno pryč. Dnes vypadá Ok, pokud to srovnáváš s dobou po Dragonu. Olivovej háj je rozoranej, takže se parkuje na té cestě u kanálu a nebo na té hlavní spodní komunikaci. My stejně parkovali kousek dál u toho Cortija na západ.
Odpadky nějaké odvezli, ale zbytek zaorali :-( Lidí je tam kupodivu poměrně dost, ale vymizely smažky, takže tam není problém jít s dětmi. Otázkou je jak dlouho to vydrží.
Zůstalo tam oplocení Covidové éry, ale je notně očesané :-)
Co se týče policie, ta nás jednou "vyhnala" stylem, že ze soboty na neděli (druhý den večer) tam mají hlášenou nějakou nepovolenou techno párty a že bychom měli předtím odjet, což jsme neučinili a nic se nestalo a nic se nekonalo. O té akci nevěděla ani kamarádka z Granady pohybující se v alternativní kultuře, takže spíše bych hádal že už jsme tam byli dlouho :-)
Stejně jsme chtěli všichni odjet jen o den později.
No a a jak jsem psal Petra jsme letosn nepotkali, takže máme zprávy akorát od společných známých a bohužel i z internetu o santa fé:
"CUIDADO CHICAS
Hay un señor extranjero, delgado, de pelo blanco largo desaliñado, barba blanca larga y piel pecosa acartonada, que graba a chicas desnudas.
Nosotras hemos denunciado a la guardia civil y no tenía ninguna denuncia previa a pesar de que había pasado muchas más veces y en muchos más sitios, todo el mundo allí lo conocía y sabía lo que hacía… Con una denuncia no le van a hacer nada pero si todas denunciamos si…
Cuidado por favor, y denunciad!
Responder
Maria
23 de diciembre de 2023 a las 18:04
Las termas están abiertas pero desde mi punto de vista no merece la pena ir aquello esta volviendo a ser lo que era antes de que lo cerrarán, nos hemos tenido que ir porque al intentar meternos en las pozas que son de cascadas había 2 veces un hombre de los 50 años más o menos con vigote y pelo blanco en medio de la poza masturbandose.
Aparte llegaron otros 2 que no paraban de dar vueltas mirándolo todo también con las mismas pintas. Es una pena que esto pase porque el sitio es maravilloso
Responder
Francisco
13 de enero de 2024 a las 09:35"
..asi mu vážně už hráblo.