• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Dva dny jsem si ted zapekl v kameny peci na drevo. Musim rict – zlatej plyn. Je s tim tolik srani a dikybohu, ze pec udrzoval kamarad, co s tim ma daleko vic zkusenosti.

GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Jezdim na max .. Ted se mi malinko chytla ale niv hroznyho, vetsinou sem bez pripaleni... Ja jedu ty kraje spis menci aby nevylezly tolik nahoru. Zalezi na teste jakou ma zrovna teplotu a jak dlouho kde bylo
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: ale mám teda g3ferrari, takže to možná bude trochu jiný, i když to vypadá skoro stejně
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KARLOSK: já bych , řekl, že ten termostat bude kus od kusu :) mně na max to taky pálí
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jako začínám bejt na ty pizze dost závislej 😅
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: ty to dáváš tu troubu na max ? Mě se už jedna pizza dost spalila a okraje nebyli úplně hotový
    Rozehrivam na 3 a pečení dávám na větší čtyřku a pak je to cajk.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Tak pak posli fotku sem zvedavej jaka bude prvni pizza s deep knowhow tohohle klubu! Moje prvni pokusy staly za starou splasklou backoru GREGI: :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: tak jsem udělal pooolish, večer vyzvednu pec a zítra bude první pokus 😀
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: Hezky vylezlo:)

GREGI
    GREGI --- ---
    Tajna ingredience do suga, prasek ze susene cibule:) Totalni vystrel do nebe. Drceny rajcata, oliv olej, oregano, bazalka, sul a ta cibulka. Po dni v lednici je to lepsi varit neni potreba.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    Gluteeeen

GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Na igelit z testa se musi jak na naplast... Ne pomalu ale co nejrychleji strhavat;) Pak kdyz se prilepi na kouli staci na 3 min do mrazaku:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: Bože, to těsto je jak z těch videí od Vita z Youtube. Sotva jsem to dostal ze spár igelitu, vykouklo na mě pár masivních bublin.
    Udělal jsem si 5ks cca 200g koulí, které teď odpočívají v krabičkách. Za hodinu bude žrádlo.
    Dneska bude smetanovej základ, mortadela a mozzarella.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Kilo těsta, 70 % hydratace, 24 hodin v lednici = hrnečku vař 😅
    příště větší mísu.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MICTECH: Jop, bohužel vestavěnou troubu mít nemohu. Nechápu proč se nedělají klasické sporáky s funkcemi vestavěných troub.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Mě se tohle nelíbí :) já sem si pořídil již tuhle https://www.alza.cz/lopata-na-pizzu-30-cm-s-nacinim-2935-d7679153.htm a jde mi v pohodě tu pizzu vystředit i do té trouby
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Tooooold ja!:))) Mam radost ze hned nadchla... Je to proste must spotrebic do kazde domacnosti kterej nic nenahradi. Polud nemas doma pec na drevo. Ta ale neni ready za 10 min:D
    GREGI
    GREGI --- ---
    ENDREW: To zni jako nezkusenost.... Udelat pizzu v peci s ohnem chce cvik a zkusenosti. Nemuzes soudit dle prvnich pokusu:)

CUNESK8: jop nebo makro... Mam to nakrajeny a na mrazaku:) Jako vlastne i sunku a zampaky... Takze na moji nejoblibenejsi sem vzdycky ready.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam