• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: domaci rajcata pomackany, povareny aby nebyli tak vodnaty a zavareny.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Ja si objednal jeste za 1050,- 4x5l https://bewit.love/produkt/panensky-olivovy-olej-z-krety-v-bio-kvalite?variant=5243
    Je fakt skvelej... Ted je teda o 600 drazzsi ale to se dalo cekat olej ted vsude zdrazil, byla neuroda. Tak nevim jak je 330 za l srovnatelny s jinejma ted.
    POHODAVOLE: Taky kdyz delam vic pizz pouzivam, ale asi trochu lepsi mi prijdou cely rajcata v plechovce a namackat si je s bylinkama a soli v plastovy misce s vickem a pak do lednice. Zkousel sem ruzny znacky (i italsky ruzny) a vsechno mi to pride stejny, takze beru kaufland znacku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    A já si taky nechám poradit...
    Doporučte mě nějaký oliváč. Používám ho jen na tu pizzu, takže nějaký poměr cena/výkon
    Díky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: pokud nemám čerstvá nebo konzervovaná, používám tuhle Lidl věc.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jaký používáte rajčata na omáčku? Já použil tyto a jsem spokojený.

    Nature's Promise Bio Passata rajčatová | Albert
    https://www.albert.cz/shop/Trvanlive/Konzervovane-potraviny/Zelenina-houby/Rajcata-a-protlaky/Nature-s-Promise-Bio-Passata-rajcatova/p/27528877
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: nebo jemně tu lehce zmrzlou kouli zavakuovat.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ja mam nofrost mrazak kterej ma nevyhodu ze nezabaleny veci dost rychle vysusuje a uz se mi stalo ze sem tam mel skviru a udelalo to oschnuta mista ktery fakt nejsou dobry pro rozpinavost testa:) Takze Tu folii pri baleni hezky napnout aby to byl fakt dobre zabaleny.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Nejdriv koule na plastovej tac, zakrejt folii zmrazit, zmrazeny zabalit poradne do folie po jedne. Stejnou folii z koule to pak prikreju na taliri a cca za 3h ready.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: btw v tom mrazáku to pls skladujes v čem?

    Díky
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Jo me prijde ze to chce aspon ty dva dny... Jako de to delat i z mladsiho ale neni to ono. 3-4 dny ideal v lednici
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: těsto bylo samo víc nadychane, protože bylo o den dyl v lednici
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Urcite! Allegra se neboj aspon mouka je urcite prava... Ja tam mam smart takze postovny free kupuju vzdycky aspon 20kg:)
    POHODAVOLE: Jasny:)) Ja vzdycky ty lopatky posypu nez na to to testo dam, ze zacatku se mi to chytalo nez sem vychytal tak akorat poprasek... A musej bejt studeny, kdyz delas druhou a prvni sundas lopatkama sou hned pekne teply a testo se pak roztece a chytne
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KARLOSK: mám objednané dvě balení 😀
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: tak to bude tím, že tam nebyla hrubá mouka. Dnes už to s ní bylo lepší a těsto bylo víc nadýchané 😀
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Přemýšlím, že začnu pořizovat mouku po těch 5kg pytlích :D Vyjde to i levněji než to kupovat po kilu. Na Allegru Caputo 5kg za 300,- s dopravou, akorát se bojím co mě přijde :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    A na vymáchání koule v mouce pořídit pořádnou italskou semolinu. Jsou z ní i super těstoviny
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ja jednou zkousel nejakou ceskou 00 na pizzu a bylo to absolutne priserny... Vubec z toho nesel udelat poradnej gluten a bylo to hrozny lepidlo... Vyhodil sem to cely jak me to nasralo. Pouceni ze jedine italskou kvalitni mouku...
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Lepi na sutr? A mas na tom dost hrube mouky? Nikdy se mi to jeste nechytlo ani trosicku...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: protoze se mi to testo pekelne lepi, proto jsem i potrhal tu prvni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam