• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: pohoda vole :-*
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Tak se taky pochlubim vytvory.

    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: u tý pece je super to, že i když nemáš 100% těsto tak ti ho tak nevysuší jak klasická trouba, je to stále křupavý a lehký a prostě super a stále to chutná lépe než z kdejaký pouliční pizzerie :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Mě se z nabídky našich běžných supermarketů osvědčila celkem mouka na pizzu z Větrovan. Používám i na foccaciu a je to velký rozdíl oproti tý obyč. Zatím peču v klasický troubě ( je stařičká, ale 300 stupňů dá jak fík, jen nám to občas vyhodí pojistky :D k vánocům přiletí ta speciální, takže se nemůžu dočkat..

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zase je o kousek lepsi. Tentokrat obyc 00 z makra a i tak je videt velky rozdil. Prijde mi, ze se testo tolik nelepi. Vcera jsem uz zalozil z italsky, tak se tesim na vysledek. Kazdopadne velky diky za hype od Gregiho. Ta pec me dela neskutecne spokojenym cloveke :D

    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Neloupu taky me to nebavi. Tim povarenim aby cela omacka zahustile ta to rozvari. Nekdy i jemne pomixuju
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: litrovka za 350,- je fajn cena. Jdu do něj. Díky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ENDREW: loupeš je? mě se s tím fakt nebaví srát... :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: taky moznost ale tim to pak nezakrejes pri rozmrazovani, zabere to zbytecne moc casu a je to drazsi:) Strecovka funguje skvele a 15 kouli mam zabaleno do par minut:)
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: domaci rajcata pomackany, povareny aby nebyli tak vodnaty a zavareny.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Ja si objednal jeste za 1050,- 4x5l https://bewit.love/produkt/panensky-olivovy-olej-z-krety-v-bio-kvalite?variant=5243
    Je fakt skvelej... Ted je teda o 600 drazzsi ale to se dalo cekat olej ted vsude zdrazil, byla neuroda. Tak nevim jak je 330 za l srovnatelny s jinejma ted.
    POHODAVOLE: Taky kdyz delam vic pizz pouzivam, ale asi trochu lepsi mi prijdou cely rajcata v plechovce a namackat si je s bylinkama a soli v plastovy misce s vickem a pak do lednice. Zkousel sem ruzny znacky (i italsky ruzny) a vsechno mi to pride stejny, takze beru kaufland znacku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    A já si taky nechám poradit...
    Doporučte mě nějaký oliváč. Používám ho jen na tu pizzu, takže nějaký poměr cena/výkon
    Díky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: pokud nemám čerstvá nebo konzervovaná, používám tuhle Lidl věc.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jaký používáte rajčata na omáčku? Já použil tyto a jsem spokojený.

    Nature's Promise Bio Passata rajčatová | Albert
    https://www.albert.cz/shop/Trvanlive/Konzervovane-potraviny/Zelenina-houby/Rajcata-a-protlaky/Nature-s-Promise-Bio-Passata-rajcatova/p/27528877
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: nebo jemně tu lehce zmrzlou kouli zavakuovat.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ja mam nofrost mrazak kterej ma nevyhodu ze nezabaleny veci dost rychle vysusuje a uz se mi stalo ze sem tam mel skviru a udelalo to oschnuta mista ktery fakt nejsou dobry pro rozpinavost testa:) Takze Tu folii pri baleni hezky napnout aby to byl fakt dobre zabaleny.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Nejdriv koule na plastovej tac, zakrejt folii zmrazit, zmrazeny zabalit poradne do folie po jedne. Stejnou folii z koule to pak prikreju na taliri a cca za 3h ready.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: btw v tom mrazáku to pls skladujes v čem?

    Díky
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Jo me prijde ze to chce aspon ty dva dny... Jako de to delat i z mladsiho ale neni to ono. 3-4 dny ideal v lednici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam