• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    KAMZA
    KAMZA --- ---
    GREGI: V čem je vůbec tahle Mozzarella lepší, než ta v vodní lázni?
    GREGI
    GREGI --- ---
    ARGANNAH: Posli fotku pro lepsi identifikaci. Jestli to je co si myslim tak je to nejlepsi vec na pizzu na doma pomer rychlost/vysledek/naklady na el. Kdyz si tu vyjedes fotky odeme vse je to delane v tom.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ahoj! Chodím sem zatím jen občas tiše očumovat, páč bydlím v rozestavěném domě, kde je pořád ještě provizorní kuchyň bez trouby. Nicméně před stěhováním jsem pizzu občas pekla a stýská se mi. No a tchánovci se teď stěhovali, zbavovali se spousty věcí a tak jsem mimo jiné dostala jakýsi speciální přístroj na pečení pizzy - trochu to připomíná remosku, člověk zřejmě vloží pizzu, přiklopí, upeče, vyndá. Jsou tyhle bazmeky k něčemu nebo je to spíš na mraženou hotovou pizzu z obchodu (kterou fakt nekupuju)? Má to smysl vůbec testovat, nebo je lepší rovnou to dát na aukro?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Pokud narazím na živej tak ho jen ojedu na trochu oliváče s trochou česneku. Pokud mám mrtvej z mrazáku tak ho jen nechám rozmrznout.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: spenat jen zparenej nebo jak davas? To zni dobre. Jinak taky jeste mozzarellu budu dokupovat a pak pockam jestli bude vyprodej v nedeli vecer az bude koncit italsky tyden:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak jsem té mozzarelly pořídil ještě celej ten karton... Tvl tohle už není vaření, tohle je obsese :D
    Jinak to jejich Prosciutto cotto taky není špatný a Mortadela taky ok.
    Každopádně vyzkoušejte pizzu jen:
    žádný základ, jen mozzarella, salsiccia a špenát + kapka oliváče. To je neskutečný porno!
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak dneska rekord 5 pizz za 40 minut od zapnuti pece:) Tri uz neexistujou a dve dou na mrazak... Jinak mozzarella je fakt hodne dobra, mnohem lepsi nez ty pytlikove.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOOMIX: tomuhle abomination bych ani pizza nerikal... :D
    ENDREW: drzim palce! Vylec to pizzou.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    GREGI: Ty woe aktualne 39.2° a nejhorsi chripka v zivote. Zlatej covid. Snad jeste budou nez se zmatozim.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ever Wondered What A Pizza Sounds Like On A Record Player?
    https://www.youtube.com/watch?v=F2KfHSyBHT0
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: taky mam :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    De se mrazit:)

    ENDREW
    ENDREW --- ---
    SCHWAB: Nebo

    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KARLOSK: myslíš tím tu "pizza mozzarella"? takovej váleček, asi 250 g, nebo 200.
    GREGI
    GREGI --- ---
    ENDREW: jo v makru ji maj furt:)
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Jj taky jsem ji pouzival, ale od te doby co ji nemaj furt, nemam zdroj. A zasobit se v dobe kdy ji zrovna maj a narvat tim mrazak se mi moc nechce. Vzdycky totiz prijde doba kdy zasoby dojdou. Potrebuju stalej zdroj. Zkusim to makro.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: urcite neni.... Mrazit se da prakticky cokoliv u ceho nepotrebujes zachovat krehkou texturu jako je cerstva zelenina nebo ovoce.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Já si tam jdu stoupnout hned ráno jako správný exot :D Mimochodem Salsicia do mrazáku asi problém není, ne?
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: driv ji tam meli furt, aspon v nasem uz ji ale furt nemaj... Co jine pobocky nevite?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam