• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Zkouším 100% biga. Musím si ale na to pořídit pro příště větší krabici :)

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Od pondělí zase italské týdny v LIDL. Třeba budou mít zase tu fajn mozzarelu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak jsem vzal nakonec Halo Pro. Udělám toho těsta vždy víc a přebytky pujdou do mrazáku.
    V neděli objednáno, dneska dorazilo. Vzal jsem i váhu.
    Roztočím ho v týdnu a o víkendu budu péct. :)

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GARFIELD: Do té mouky ze které pečeš ten samý den můžeš dát více kvasnic. Nesežere ti to cukry tak rychle.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Modry kaputo je uplne nekde jinde. Delal sem ted same-day testo a pracuje se s nim naprosto neuveritelne. Vytocim z toho daleko vetsi kolace nez z cehokoliv ceskyho, co jsem zkousel.

Kamos mi rikal, ze ma docela nizky Wxxx (myslim W220 nebo tak neco) a pry neni super vhodny na vicedenni a pomalejsi kynuti. Budu zkouset priste, ale same-day dobry (micham cca v 8 rano a pecu 5-6pm).

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Ooni Halo core droplo a já do něj jdu. Ten planetární blbec co mám doma těsto udělá, ale ne tak dobře jak ta spirála. V pondělí pro něj jdu, pro prcka.

GREGI
    GREGI --- ---
    GARFIELD: jo tu sem jednou koupil a po 20 minut snazeni udelat poradnou lepekovou strukturu, sem to nasrane vyhodil:D
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Po dlouhy dobe jsem vytahl pizzu a musim rict, ze babiccina volba 00 je teda pekne nahovno na pomalu fermentovanou neapolskou a pracuje se s ni pekne blbe. Prvni se mi protrhla. Druhou sem udelal konzervativne spis skoro na focacciu a treti jakz takz.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    První dneska 😉

GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    GREGI: ta me presvedcila ke koupi 😉. Az je dostanu, tak dam report, jak funguji. Chci je na klasicky 230-250g koule.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Je to produkt pro masy. Co čekáš?
    GREGI
    GREGI --- ---
    GARFIELD: Paneboze tam ta produktova fotka s valeckem na testo vedle vyvaleneho testa *facepalm* :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GARFIELD: Vypadají dobře
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Ja dnes objednal dozy na testo z lidlu. Premejslel jsem nad klasickou krabici (pizza boxem 30x40cm), ale todle mi prijde do domacich podminek asi praktictejsi. Rozhodlo to, ze v pripade nepouzivani se to vsechno zastackuje do sebe na rozdil od tech boxu.

https://www.lidl.cz/p/silvercrest-dozy-na-testo-na-pizzu-4-kusy/p100407956
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jako jo, mohl jsem si pořídit levnější... Ale já to chci mít hezký všechno 😅

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    VAVERAK: Já se právě tomu svařování chci vyhnout přesně z důvodů které píšeš. Ale tip s odlitím trochy šťávy je dobrý nápad.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VAVERAK: to je fakt nadhera! Ja snad zitra zas :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KARLOSK: od té doby, co máme plyn, jedeme jen studenou úpravu. Mají lepší barvu a za mě chutnají lépe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam