• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKGVintage Story
    Uzitecne linky:

Home - Vintage Story
    https://www.vintagestory.at/

Vintage Story Wiki
    https://wiki.vintagestory.at/index.php/Main_Page

Vintage Story Mod DB
    https://mods.vintagestory.at/list/mod

Pozvanka na Discord

Vintage Story
    https://discord.com/invite/CkJjdrB
    rozbalit záhlaví
    UNUX
    UNUX --- ---
    EKG: Vyhořelý gameři jsou nejhořší.
    EKG
    EKG --- ---
    UNUX: Me to bavi doopravdy. Jen se to neda hrat porad, zere to dusi a zpusobuje silenstvi. Jako ostatne kazda dobre napsana hra.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EKG: A tebe to jako baví? Já jsem skončil u posledně asi ... Zeldy, co se mi tak líbilo...
    EKG
    EKG --- ---
    A ted me zase omluvte, jdu si privodit dalsi depresi vymyslenim vnejsi slupky. Cyve geometrie na stary kolena.
    EKG
    EKG --- ---
    Tocici schody jsou celkem jednoduchy, sestavaji ze ctyr bloku, ktere se opakuji az do zblbnuti. Pantograf a francouzak je pritel tvuj, uhel pravy proklinati budes ctyrikrate
    UNUX
    UNUX --- ---
    aha
    EKG
    EKG --- ---
    Respektive vzpominky na vylet tesane dlatem.

EKG
    EKG --- ---
    No a pak nejake fotky z vyletu...

EKG
    EKG --- ---
    Takze v prvni rade vsechny schody jsou lez. Ukazte mi nekoho tak silnyho a blbyho zaroven, aby dobrovolne skakal pul metru do vysky celou cestu az do patra. Doporucena vyska schodu je 20-30cm, takze na jeden blok vychazeji ctyri.

EKG
    EKG --- ---
    Vzhledny, rikate? No dobre, tak zkusime pro zacatek rozsirit vyber materialu. A nutne potrebuju najit akacii

EKG
    EKG --- ---
    CHIX: Drifters? No, to jsou takovy prisery.
    CHIX
    CHIX --- ---
    EKG: jo je to o zivot :0)
    Nevíte co to je za ty příšerky co vypadá jak giboni a v noci mě sundali 2x
    EKG
    EKG --- ---
    CHIX: Jednou mi vlezla do kurniku liska. Tak jsem tam skocil za ni, ze si to s ni vyridim. Priste hezky zbabele ostepem na dalku, ty mrchy kousou fest.
    CHIX
    CHIX --- ---
    Jojo medvěd je potvora ale to vlk a kozel taky. S klackem jsem prostě neměl sanci
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: takove hezke vzore, a nakonec z toho zase postavi tu nevzhlednou vez ;-D
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Vcera jsem zkoumal, jak vysoko jsou mraky. Tak u me je to na hladine 242/243. Takze to muzu postavit dvakrat tak veliky.

EKG
    EKG --- ---
    OK, chat. Sbiram namety a napady na novou vez.

EKG
    EKG --- ---
    NAMATHUR: Jj, ne az tak dramaticky, ale kdyz jsem zakladal ovci farmu, vyhlidl jsem si stadecko pobliz. Pak jsem tam prisel s planem a vybavenim. A tam lezely na brehu dve ovce a ve vode medved. Tak jako do zacatku par kuzi, nejaky maso a tuk, jeste dlouho potom jsem svitil medvedem. Nez jsem nasel vcely.
    EKG
    EKG --- ---
    OMNIHASH: Myslis Exploration? To hraju taky, jen mam v ramci realismu nastaveno, ze hlina, pisek a sterk poslusne nasleduji gravitaci. Nicmene jednou jsem nejak zapomnel dorazit medveda. Medved si zasel do lazni, zrekreoval se, a aby nebyl nezdvorily, prisel se optat, jak se mam. To me takhle ve hre s pasivnima potvorama docela prekvapilo, priznam se.

Jinak kdyby nekdo z chovatelu drobneho zvirectva nevedel, tak medved dokaze zabijet ovce i pres plot. Sezrat uz ne, ale i tak nepotesi. Na plotech se nevyplati setrit.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Skal a stepí, divočinou, hladový a roztrhán, s klackem v ruce a bouřkou za prdelí jsem pátral po čemkoli jedlém, když tu na mě medvěd vybafl. Hajzl mě zahnal na kraj srázu, s desetinou životů a myšlenkami na brzký Rage Quit jsem se na kraji odrazil a skočil (všechno jedno, že). Medvěd za mnou. Zatímco já jsem díky odrazu minul pobřežní lavici a zaplul jsem do hloubky, tak medvěd se rozmázl kousek od břehu. Po pauze a cigáru, když se tep zklidnil, jsem plackomedvěda vytěžil a tři dny měl co žrát.

začínám tu hru milovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam