• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKGVintage Story
    EKG
    EKG --- ---
    UNUX: O tom nic nevim, z blazince me vyhodili. To uz je davno.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EKG: Mluvíš mi z duše. Nejlepší jsou takový, co třeba musej, podle odborníků brát léky. Drogy. Návykový. Ale legální. To jsou paradoxy, viď.
    EKG
    EKG --- ---
    UNUX: Musis hodne meditovat nebo fetovat, aby ti dorustala duse, a mel jsi cim krmit zavislost. Zdravi je dulezity.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EKG: Vyhořelý gameři jsou nejhořší.
    EKG
    EKG --- ---
    UNUX: Me to bavi doopravdy. Jen se to neda hrat porad, zere to dusi a zpusobuje silenstvi. Jako ostatne kazda dobre napsana hra.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EKG: A tebe to jako baví? Já jsem skončil u posledně asi ... Zeldy, co se mi tak líbilo...
    EKG
    EKG --- ---
    A ted me zase omluvte, jdu si privodit dalsi depresi vymyslenim vnejsi slupky. Cyve geometrie na stary kolena.
    EKG
    EKG --- ---
    Tocici schody jsou celkem jednoduchy, sestavaji ze ctyr bloku, ktere se opakuji az do zblbnuti. Pantograf a francouzak je pritel tvuj, uhel pravy proklinati budes ctyrikrate
    UNUX
    UNUX --- ---
    aha
    EKG
    EKG --- ---
    Respektive vzpominky na vylet tesane dlatem.

EKG
    EKG --- ---
    No a pak nejake fotky z vyletu...

EKG
    EKG --- ---
    Takze v prvni rade vsechny schody jsou lez. Ukazte mi nekoho tak silnyho a blbyho zaroven, aby dobrovolne skakal pul metru do vysky celou cestu az do patra. Doporucena vyska schodu je 20-30cm, takze na jeden blok vychazeji ctyri.

EKG
    EKG --- ---
    Vzhledny, rikate? No dobre, tak zkusime pro zacatek rozsirit vyber materialu. A nutne potrebuju najit akacii

EKG
    EKG --- ---
    CHIX: Drifters? No, to jsou takovy prisery.
    CHIX
    CHIX --- ---
    EKG: jo je to o zivot :0)
    Nevíte co to je za ty příšerky co vypadá jak giboni a v noci mě sundali 2x
    EKG
    EKG --- ---
    CHIX: Jednou mi vlezla do kurniku liska. Tak jsem tam skocil za ni, ze si to s ni vyridim. Priste hezky zbabele ostepem na dalku, ty mrchy kousou fest.
    CHIX
    CHIX --- ---
    Jojo medvěd je potvora ale to vlk a kozel taky. S klackem jsem prostě neměl sanci
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: takove hezke vzore, a nakonec z toho zase postavi tu nevzhlednou vez ;-D
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Vcera jsem zkoumal, jak vysoko jsou mraky. Tak u me je to na hladine 242/243. Takze to muzu postavit dvakrat tak veliky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam