PHOBOS99: ještě doplním - alkohol pořád nepiju, ten kalorický příjem z alkoholu je ohromný + je člověk po něm líný a žravý. během prvního shazování jsem jedl hodně velké množství ryb (filet z pražmy dá člověk na pánev na chviličku, trocha soli, nějaký třeba bylinky a je to, i když je filet dopoledne ještě zmražený, můžeš si ho dát k obědu). úplně jsem vynechal máslo a skoro úplně pečivo. mléko jsem paradoxně pil plnotučné, nyní piju odstředěné. dále jsem objevil řecký jogurt, který je sice k zblití, ale prodávají i ochucený 0% řecký jogurt, který je docela chutný. takový běžný můj jídelníček v době největšího hubnutí byly milzu čkoloádový koule v mlíku k snídani, ryba s trochou rýže a dušené zeleniny k obědu (HODNĚ ryby a málo rýže) a k večeři vejce a škunka, nebo 1 tousťák a na něm vrstva šunky :). teď už jím minimálně 5x denně ať už hubnu, nebo nabírám, ale pořád se držím toho, že to nepřeháním s pečivem, takovým tím prvoplánovým tukem (máslo, olej, margarín,...) a dopřávám si hodně masa (které mám stejně nejradši, takže win-win).