• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    EKG
    EKG --- ---
    SILECIA: Pole dance se da kombinovat s dalsimi disciplinami, treba lukostrelbou.

    Learning a TERRIFYING new archery trick!
    https://youtu.be/uk77O3jEdhA?si=b35CCkK1PHCrQVcA
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: z toho už jsem vyrostla, raději pole dance :)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Cvičení bylo.

    JOPS
    JOPS --- ---
    Na MTB 100km pod 4 hodiny. Teď jdu asi umřít

    ESMOKE
    ESMOKE --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SILECIA: Budeš zvracet? Rekreačně nebo vrcholově?
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Jste šikovní, já si teď připadám jak line hovno a přísahám, že si o víkendu najdu čas na tyčku! ;)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Ranní procházka.

    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnes byla práce a večer cvičení. Foto pouze z práce. Po cvičení mě na odchodu pozdravila taková pěkná paní, že mi úplně rozhodila sandál a na fotku jsem zapomněl.

    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Další den za mnou.

    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    PHOBOS99: Ja jsem nedavno objevil, ze cinsky zeli je vlastne takova celkem pouzitelna bageta.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: ještě doplním - alkohol pořád nepiju, ten kalorický příjem z alkoholu je ohromný + je člověk po něm líný a žravý. během prvního shazování jsem jedl hodně velké množství ryb (filet z pražmy dá člověk na pánev na chviličku, trocha soli, nějaký třeba bylinky a je to, i když je filet dopoledne ještě zmražený, můžeš si ho dát k obědu). úplně jsem vynechal máslo a skoro úplně pečivo. mléko jsem paradoxně pil plnotučné, nyní piju odstředěné. dále jsem objevil řecký jogurt, který je sice k zblití, ale prodávají i ochucený 0% řecký jogurt, který je docela chutný. takový běžný můj jídelníček v době největšího hubnutí byly milzu čkoloádový koule v mlíku k snídani, ryba s trochou rýže a dušené zeleniny k obědu (HODNĚ ryby a málo rýže) a k večeři vejce a škunka, nebo 1 tousťák a na něm vrstva šunky :). teď už jím minimálně 5x denně ať už hubnu, nebo nabírám, ale pořád se držím toho, že to nepřeháním s pečivem, takovým tím prvoplánovým tukem (máslo, olej, margarín,...) a dopřávám si hodně masa (které mám stejně nejradši, takže win-win).
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    já jsem se během covidu za vydatné pomoci piva a skotské vyžral do pěkných rozměrů, bmi jsem měl 32,4. v květnu 2023 jsem se rozhoupal udělat si suchý květen a začít se trochu hejbat. a protože mi dělá problém dělat věci napůl, začal jsem si po pár dnech vše evidovat v aplikaci kalorický tabulky a průměrně jsem přijímal v podstatě tolik, aby mi to pokrylo bazální výdej a k tomu jsem začal cvičit 6x týdně. kardio mě nikdy nebavilo, takže jsem si koupil jednoručky, pak jsem dokoupil lavici. asi po měsíci jsem si ustálil split ruce; záda; prsa a ramena (vše 2x týdně), na začátku každého cvičení jsem dal 3 série břicha a nohou a plank. no a takhle jsem to dělal do prosince, kdy jsem se dostal na cca. 15% tělesného tuku. ze začátku jsem občas míval hlad, ale prostě jsem si řekl, že hlad je dobře, že to je to, co vlastně chci a hrozně mi smrdělo z držky, protože jsem byl často v ketóze. myslel jsem si, že až se dostanu do nějaké neurčeného cíle, že se na to vybodnu, ale ono mě to docela chytlo. v mezičase jsem si ještě koupil krátkou osu a dlouhou osu a držák na ní a menší sbírku různých závaží. od prosince jsem šel do nabírací fáze a začal fest žrát a nabral 8 kilo, v květnu 2024 jsem zase měsíc shazoval a jsem zase na 15% tělesného tuku a teď zase pomaličku nabírám. teď už cvičím většinou obden, někdy ob 2 dny, ale pořád se víceméně držím svého původního splitu :). fotku jsem našel v mobilu jen po zhubnutí z půlky letošního června, doma se ještě podívám po nějaký macatý fotce. baštím různý doplňky, co jsem v průběhu roku pochytal - kreatin, HMB, multivitamíny, magnézium, laktobacily, pre-workout, protein a občas něco dalšího, co se namane, docela dost toho vypiju (průměrně, tak 3,5 litru) a vše si poctivě zapisuju, jak příjem, tak cvičení. řekl bych, že největší pozitivní vliv měly ty kalorické tabulky, to člověku otevře oči. ale vyplňuju je skutečně poctivě.

    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní cvičení proběhlo.

    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Ranní porce pohybu úspěšně splněna.

    EKG
    EKG --- ---
    Jeste cela cesta az domu.

    EKG
    EKG --- ---
    Ok, ze spitalu, kde zrovna pobyva kamoska, to dam do prace pod 40 minut. Muzu chodit pred nocni na navstevu.

    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Fitko bylo 👍.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnes mi nějak neudělal telefon fotku. Tak příště. Procházka po ránu.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam