• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Měl jsem teď pár dní pauzu, protože mě děti nakazily nějakým moribundusem, nebylo to nic hrozného, ale těch pár dní jsem nic nedělal. Vzhůru ke strojům.

EKG
    EKG --- ---
    Faktem teda je, ze chozeni podporuje vydrz a pozornost. Mame kolegu, co chodi tam a zpatky denne a ten v praci jede jak stroj.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní cvičení úspěšně dokončeno.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dneska jsem byl jezdit na bruslích. Foto při jízdě z kopce ( dobře z kopečka ).

EMAET
    EMAET --- ---
    Ty propařený víkendy jsou znát. Au

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Včerejší cvičení.

KIA
    KIA --- ---
    A dneska badminton, 1,5h čistého hraní.

KIA
    KIA --- ---
    Tak včera step :))

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní fitko úspěšně za mnou.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Běžení úspěšně dokončeno.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Dnešní vkusné zátiší u kladky.. jednoruč stahování v kleče

SILECIA
    SILECIA --- ---
    Začala jsem s kettlebellem, ne proto, že je to prý in, ale mám to vedle práce a chodím tam přes oběd :) ale je mi trapný se tam fotit, asi by koukali trochu jinak než v poledance studiích ;D
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    BERRUNA: já taky :-) Bandáže používám dodnes na domácí box do pytle :-)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    VESTIGIA: tae-bo bylo skvělé! :) to jsem chodila moc ráda.
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    VESTIGIA: Jo, taky pamatuji:) Ještě mě napadá, oblibeno především mezi ženami, fitbox. Tam už to nebylo jen stínování, ale používal se boxovací totem.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    CHOSE_: aha, tak to bude dost podobné, jen tady je ta choreografie daná a celé ty tři měsíce se jede pořád stejná. Já si z těch let pamatuji jen tae bo. To taky frčelo :-)
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    VESTIGIA: ADK bylo populární v mých začátcích ~15 lety zpět.
    Cvičilo se na dynamickou muziku. Lekce zahrnovala i protažení, posilování a chorošku z např. box, karate, taekwondo, capoeira a kungfu si každý trenér sestavoval dle sebe / možnosti cvičenců :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    CHOSE_: vůbec nevím, co je ADK :-)
    Ale BodyCombat patří do skupiny Les Mills lekcí (těch je celá řada, od jakési jógy, přes tanec, silové tréninky, atd). Je to stínový box, vlastně kombinace několika bojových sportů, včetně třeba karate, muay thai, capoeiry, kick boxu...
    Cvičí se na velmi dynamickou muziku (ta mě na tom velmi baví, protože jsou tam třeba i dnb tracky), lekce zahrnuje i rozehřátí, protažení a sérii na břicho.
    Choreografie lekce je pro celý svět stejná a mění se každé tři nebo čtyři měsíce (teď z hlavy nevím).
    EMAET
    EMAET --- ---
    KAIAFOX: dělám si samozřejmě legraci. Zcela upřímně doufám, že budu přesně ta flexibilní aktivní babča až do smrti! :) nesnáším, když lidi ve třiceti kňourají, že jsou starý a všechno je bolí. <3
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    EMAET: Nope... :D
    Amir Zandinejad | Mobility Coach | Apparently 30 is the new 100 🤷🏻‍♂️ We’re not limiting by our age, we’re limited by our beliefs. If you believe that you move and feel a... | Instagram...
    https://www.instagram.com/reel/C5lgchirDWY/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam