• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnes bylo krásné ráno, tak jsem si udělal fotku po běhu. Stále běhám.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Je neděle a já mám odcvičeno.

EKG
    EKG --- ---
    KURE: Jo. A stejne jsem chtel vyprat vsechno pracovni obleceni, fazi namaceni jsem zvladl s predstihem ;/
    KURE
    KURE --- ---
    EKG: :D ale zlepšilo ti to tempo
    EKG
    EKG --- ---
    No, dobre. Ale prochazky v desti pro priste mr.at.

'coz this is Sparta!!! England ;/

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já mám dneska taky úsměv na tváři - podařilo se mi trenéra přesvědčit, že "dosti bylo kladky" a prý "něco vymyslíme"... ííí.. doufám, že to "něco" budou shyby a posunu se zase dál :D.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    F1GURK4: mě vždycky tak potěší tvoje fotky, vypadáš velmi spokojeně a optimisticky. Tak, jak si představuju člověka na endorfinech :-)
    EKG
    EKG --- ---
    Dneska pekne relaxovane s prestavkou na dobre skutky.

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    měl jsem nějaký moribundus (asi covid, bolela mě hlava, což se mi neděje a hrozně dlouho se mě to drželo), tak jsem necvičil. po dvou týdnech jsem se trochu vzchopil a šel na to. bože.... hrozný to bylo! zůstal jsem sice na svých váhách, ale musel jsem si ke konci dělat delší odpočinek mezi sériema a někdy jsem musel ubrat opakování a na závěr jsem se cítil jak pytel hoven. plus mám tak po roce pořádný doms. a tak jsem si uvědomil, jak to mají nováčci těžký. přitom je to prostě o zvyku, tělo se tomu zase za pár dní přizpůsobí a půjde to. zajímavý ještě je, že jsem jedl tak, abych splnil svůj nabírací kalorický cíl (mínus chybějící aktivita) a nechápu jak, ale sundal jsem 2 kila. ještě se budu muset převážit za pár dní, jestli za tím není mega hovno nebo nějaký prostě podivný výkyv.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Já mám dnes odcvičeno a mám to i s obrázkem.

JOPS
    JOPS --- ---
    EKG: pockej, jeste prijde ta chvile, kdy zjistis, ze se da i popobehnout :) a pak budes doma za 45 minut :) jen tak dal :)
    EKG
    EKG --- ---
    Cyve, to jako ted uz budu z prace porad chodit pesky?

EKG
    EKG --- ---
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Tady pro srovnání Outdoor gym (calisthenic park) v Rommani Nart Park. Vstup oněch 30bth. Od sebe 1,1km, což je tu měřítko jako od jedné sochy na Karlově mostě ke druhé a rozdíl ve strojích je patrný.
    Nicméně ten bezplatný má takové svoje osobité kouzlo. Tam se cítím víc jak Rocky.lol

SILECIA
    SILECIA --- ---
    F1GURK4: Já taky. A nemáme v Girje zrcadla :D
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Jedna z mnoha venkovních posiloven v BKK. Takhle je v Saranrom park a je zdarma (jinde jsem platil 30bth).
    Ty stroje vypadají hrozně, jsou zrezivělý a občas zaskřípají, ale všechny, na kterých jsem byl, fungovaly.
    Taky, jak je tu zvykem, mě při příchodu místní přivítali úsměvem. Ukázali, kam si dát věci, kde si můžu nalít pitnou vodu, kde opláchnout..

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja posledni dva tydny mela nejaky moc intenzivni, bez casu na cviceni a poradny prochazky. Ale ted jsem snad zpet. Tady jedna ranni.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Stále cvičím, jen ty fotky nestíhám.

EKG
    EKG --- ---
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní trénink za mnou.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam