• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Stále cvičím, jen ty fotky nestíhám.

EKG
    EKG --- ---
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní trénink za mnou.

SILECIA
    SILECIA --- ---
    F1GURK4: já si dneska zapomněla celou tašku. A cvičit v sukynce se mi nechtělo:D
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    A dnešek. Sice ráno nestihnu uklidit půl baráku, ale na mé zdraví (fyzické i duševní) to snad bude mít lepší vliv.

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Tak, snažím se vrátit k józe, protože jsem extrémně zkrácená. Takže zatím jsem si "stanovila" ranních pár minut. Neděle:

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    JOPS: Je to o tréningu. Jako všechno. Když budeš chodit pravidelně kratší trasy, natrénuješ na ty delší.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nas 45km vylet Melnik - Doksy pesky.

Hele, tohle jsou akce, ktere uz jen tak radsi dal nedoporucuju. Pokud chcete vedet, co to znamena, kdyz maji bolet nohy, tak je to presne tohle :D

Zlatejch 130km na MTB :D

ja sem jenom hodim odkaz :D

[JOPS @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Hotovo a dnes jsem si věci na cvičení kontroloval dvakrát.

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    F1GURK4: Já si ve středu vzal šortky syna - on má S já mám XXL tak jsem v nich odcvičil jen ruce a i tak jsem vypadal jako cyklista v elesťákách
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Občas se mi stane, že něco zapomenu, když jdu cvičit, třeba rukavice nebo pití nebo sluchátka... No a dnes jsem zapomněl šortky, tak jsem cvičil v riflích. A pak mi po cestě k autu byla zima, jak jsem měl propocené rifle. Zítra znovu, lépe, radostněji.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VESTIGIA: Já už musím intenzivně předcházet sarkopenii a osteoporóze, to je velká motivace. A taky nebýt bedna kytu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: to spíš já bych měla přidat :-) Jsi úžasná a je fakt, že to člověka trochu zvedne, když to vidí. Zvlášť, když se po ránu nepoznává v zrcadle :-)))
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VESTIGIA: No veliká krása, mám co dohánět. :-) Mně to sundalo 31 let. :-D Směroplatnost sem nebo tam, je hezké to vidět. Něčemu to odpovídá, s podzimem víc makám a zlepšení se dostavilo.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: taky mě to vždycky potěší (dvacet šest let dolů, to je super). I když to vůbec není, řečeno slovy klasika, směroplatné:-)

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnešní cvičení proběhlo.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Garmin hodinky potěšily stařenku. :-)

JARMIK
    JARMIK --- ---
    KAIAFOX: Synek dělal rok KM, tak jsem ho vodíval na tréninky. Mám ke KM respekt, líbí se mi.

K etoketě aikidu taky patří výkřiky, sensei vyžaduje od nás i patřičnou agresivitu u toho a bojovnický přístup - snažíme se, ale je mi ho chlapce někdy líto, co tam má chudák za materiál:-)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    CHOSE_: Aikido, povětšinou s pánama středního až hodně středního věku. Měl jsem z toho obavy, začal jsem v padesáti, nikdy jsem podobný sport nedělal. Ale už jsem třetím rokem v tom a euforický efekt možná spíš roste.

U mě to plné soustředění na volnočasovou věc probouzí největší uspokojení. Do toho etiketa japonské školy, kecy kumpánů a pohyb - ideál.

Podobné to mám se soustředěnou četbou náročného textu: 5am ale chybí ty věci kolem.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KAIAFOX: To je zajímavý. Lehke vibrace při výdechu, například “mmmmmmmm” aktivuje svaly pánevního dna a v podstatě je to skvělý stabilizační prvek. Dá se asi říci kdo u toho umi pořádně zakřičet je ideálně zpevnenej?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam