• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    Příspěvky a fotografie uživatelů při začátcích cvičení, a i samozřejmě všech dlouhodobě cvičících uživatelů, kteří chtějí třeba jen palcem podpořit úsilí začátečníků, udržení dobré mysli a hlavně to nevzdat.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    F1GURK4: Budou me zabst ruce na telefonu ;)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    EKG: Určitě půjdeš rychleji, aby ses více zahřál 😁. 👍
    EKG
    EKG --- ---
    Zitra ma mrznout, to jsem zvedav, jak se to projevi na vykonu.

KIA
    KIA --- ---
    První a druhý Zwift :) alias celkem 15km bez větších přestávek. Pro mě výkon, který už jsem na kole delší dobu nemela :)

A ten Zwift. To je vám taková blbost a zábava :D

EKG
    EKG --- ---
    Jo vida, ja jsem vcera rano taky sel.

F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Stále cvičím i běhám, jen ty fotky úplně nestíhám. Dnešní cvičení úspěšně za mnou.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dnešný cieľ tréningu: dostať sa do sviečky v kruhoch a vydržať v nej bez pomoci trénera splneno.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Ahoj! jdu s dotazem. Poradili byste mi prosim nejaky ISOTONIC drink v prasku ktery bych mohla nosit do fitka? prosim s prijemnou chuti.. DIKY :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Já se taky dokopal v úterý na kolo. Po měsíci to bylo docela znát, že jsem na tom neseděl a po nemoci to ještě nebylo úplně ono a asi ještě musím Do fouknout kola 🤣

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Porad chodim, screenshoty mam, ale zapominam je sem hazet. Dnesni ranni.

SILECIA
    SILECIA --- ---
    Ale dokopala jsem se :)

SILECIA
    SILECIA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Šikula!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Se musím pochlubit.. jen tak pro srandu jsem zkusila hrazdu u kolegy v práci a napoprvé se mi povedl čistý chin up z visu :D. Ty nekonečný hodiny na kladce se začínají vyplácet :D.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Já jsem tedy za sebe vždycky cvičil s rukavicemi. Ve fitku kam chodím, jsou tak asi jako další dva lidi co mají rukavice. Z toho jednoho znám z dětství a ze svého prvního fitka. A mozoly mám i přes rukavice.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Rukavice si beru aj na veslo, neklouže to s potem. Ale ztvrdlou kůžu mám.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Pred par rokmi sa mi robili horsie, teraz to je skor len stvrdnuta koza, nez cokolvek ine a to na tom robim omnoho tazsie veci. Ale utrhly mozol uz som mala a nic pekne to nie je. Neviem co je teraz inak. A to na tej hrazde ruckujem zo strany na stranu, akurat tam nevyskakujem zo zeme.
    EKG
    EKG --- ---
    Tak dneska jsem nezapomnel. Btw znamena to, ze jsem nachlazeni zdarne prechodil, nebo me kopne do zadku, jen co se opovazim vyspat?

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SILECIA: Mně taky, akorát se mi pod nima dělají puchýře a pak jdou částečně dolů, nebo občas rupnou. Mažu Koulí mastí, Purelanem, Kerasalem, furt něčím, pořád stejný. Zima a autoimunita šž tomu nepomáhá.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    KAIAFOX: já teda používám tekuté magnezko pro horolezce (na tycce). Mozoly se se mi dělají rovnou tvrdy, pestuju si je :D
    EKG
    EKG --- ---
    No jo, tak dneska i s nakupem a snidani. Priste rovnou zapomenu vypnout pred spanim, at se to neplete.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam