• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Si sem odložim.. cvičím leta, i mezi dětma jsem vždycky něco dělala, za poslední roky jsem nabrala svalů, co jsem nikdy neměla, poslední měsíce jedu v deficitu a shodila jsem nějaký tuky, trénink mám imo těžkej (nedávno jsem začala fighter pull-up, ke svýmu běžnýmu programu), asi nikdy jsem na tom nebyla fyzicky tak dobře, ale stejně si pak poslechnu, že nevypadám, že bych nějak moc cvičila :D. Jako já se tomu směju, nemám potřebu u stolu ve společnosti sundávat triko a flexit pózama, ale kde se pořád bere ten pov, že kdo cvičí, musí vypadat jak Arnie před závodama? To si fakt běžná populace myslí, že takhle to vypadá v normálním režimu? :D.
    Stává se vám to taky, nebo mám na tyhle komentátory výhradní smůlu? :D
    EKG
    EKG --- ---
    A, koukam, ze jsem se opet zamyslel.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JARMIK: Ach!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Sudetské běžkování na 100 % :-). #klm

EKG
    EKG --- ---
    Vcera touhle dobou jsem realne shanel nekoho, kdo by mi zazpival "Soft kitty, warm kitty". Dneska jsem ovsem ve skvele forme. Na svetovy sampionat ve spani.

EKG
    EKG --- ---
    ... ani nezabije ...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    10x Jarvis, takovy drobny dvojkopecek.

EKG
    EKG --- ---
    Ale tak co me neposili...

EKG
    EKG --- ---
    Hm, mozna jsem fakt nachcipanej vic, nez by se sluselo...

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Jedu skoro pořád to stejné, ale včera mě to extrémně bavilo, tak tady moje pravidelná dávka pondelnich tréninků.

KURE
    KURE --- ---
    doufam že nejsem OT, ale potřeboval bych poradit ohledně treningovy appky
    máte nekdo prehled v treningovejch aplikacich, jako je kinomap, zwift, fitconsole?
    která z nich ne dobrá?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Už si zase hraju s koulema.

IORETH
    IORETH --- ---
    KAIAFOX: nejtěžší je ten první, ty další už jdou mnohem snáz!
    (Důležitý je jít před shyby na záchod, každej gram dolů je cítit :-) )
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PHOBOS99: Tak samozřejmě :D, ale chci, aby to nějak vypadalo (technika) a abych si neservala ruce (pracuju rukama), takže jsem si musela vybudovat svalový základ předešlým programem. Začínám zlehka, s gumama.. předtím mám tlaky (10/11kg), potom cleany (14kg).
    Dělat dobře shyby je jeden z mých cílů. Před těmi dvěma lety bych je nedala ani smykem a bylo by to zbytečný trápení. Takhle do toho jdu s nějakou silou :).
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAIAFOX: a to nemůžeš dělat prostě co chceš?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak dlouho se hučí do trenéra, až jsem konečně sekla s kladkou na všechny způsoby a ode dneška jedu shyby, yeahh!! (Trvalo to jenom přes dva roky 🤣)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CHOSE_: Na tom trénuje Miley Cyrus.
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Tyhle bagy jste už někde viděli? Pro mě novinka.
    Je to těžký, celkem tvrdý, plastový a při úderu dlaní to pleskne jak zadek:))

EKG
    EKG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam