• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    Příspěvky a fotografie uživatelů při začátcích cvičení, a i samozřejmě všech dlouhodobě cvičících uživatelů, kteří chtějí třeba jen palcem podpořit úsilí začátečníků, udržení dobré mysli a hlavně to nevzdat.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: Hehe, tak dneska jsem pokořila i šestnáctky. Po tlacích a shybech mazec. A jestli je něco horší, než stržený mozoly, tak jsou to stržený mozoly, který rupnou do krve 😭🤣
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Někdy je to trochu maso.. dneska 10x10 double clean s ktb čtrnáctkama

PEJR
    PEJR --- ---
    EKG: Kdyz budes jezdit pravidelne, tak si to osedis a budes v pohode.. Blby je, ze jakmile delsi dobu nejezdis, tak si telo rychle odvykne
    EKG
    EKG --- ---
    Hezky motivacni napis na mistni telocvicne.

EKG
    EKG --- ---
    Kolo mi vymenili za vetsi, takze vyska sedla uz mi nezpusobuje utrpeni. Sedlo samotne je jina story, leda ze bych se nekde cestou mimodek zucastnil spankingovych orgii. Ale toho bych si mozna vsiml...

Ten zacatek byla i tak ostuda, ale podstatne mensi nez vcera. Pak uz jsem to zase vypnul nekde za Spikjerboor, abych nevytloukal baterku. Potom stejne nasledovala takova podivna anabaze, kdy jsem usoudil, ze po hlavni silnici nepojedu, soubezna byla zavrena, ze pry stavime novou lepsi. Tak nezbyla nez oklika silnickami pres pole, behem niz jsem umrel, takze si pamatuju jen hezky farmy a reinkarnaci u nadrazi Wormerveer. Pres Zaandijk to je jen kousek do Zaanse Schans, kde se da delsi prestavka maskovat vymluvami na vetrne mlyny a tradicni zelene domky.

A na ceste zpatky do Purmerendu jsem dokonce dva lidi predjel! Jeste ted nemuzu chodit. Teda je nas tu vic invalidu, ale vetsina si to poridila v coffee shopu naproti, takze mam pocit, ze jsem na tom moralne lip.

EKG
    EKG --- ---
    Takze z Purmerendu nejak chaoticky smerem na Zaandam, ale stocil jsem to az na Purmerland, potom podle kanalu doprava. Ilpendam jsem pozdravil jenom zdalky pres vodu, protoze jsem nepochopil princip privozu. Az pak nekde u Landsmeer, hlavne tam prevazeli cyklisty za 25centu kus, to uz mi zacalo davat smysl (misto devadesati jako ti prvni, jim hrablo asi).

Obed na teto trase pak jedine u Bile Labute v Kalhotach Zeme Vod. (Nizozemsky smysl pro humor jeste vyzaduje dalsi vyzkum.)

Az do Markenu jsem to nebral, takovej magor nejsem. Hezky v klidu Monnickendam, Volendam a Edam a pak oklikou pres Kwadijk zpatky do Purmerendu. Na kole s kratkou sedlovou tyci, tedy sedlo proklate nizko na muj vkus a vubec kolo z pujcovny, proste mu chybi ta pulhodina ladeni presne na miru. Na tri rychlostni stupne se da celkem rychle zvyknout, nedostatek treningu boli mnohem vic. Co jsem zmenil zamestnavatele pred dvema lety, jsem na tom prakticky nesedel.

Appku me zapnout nenapadlo, uvidime zitra, jestli (a kdy) se vyhrabu z postele. Dvacku jsem najezdil urcite, i kdyz me predjizdely i mistni duchodkyne.
    EKG
    EKG --- ---
    Tak, posledni a ted dovolena.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Od te doby, co nam ofiko zakazali v praci telefony, si tak obcas cvicim. Asi to neco dela, trochu se mi zpevnuji zapesti, ale snimace to bohuzel nema.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Stale jedu. Porad Growingannanas, k tomu vcera chuze/beh s garmin koucem (to me ceka jeste dnes) a joga.

EKG
    EKG --- ---
    Vcera i se snidani

EKG
    EKG --- ---
    A zase z prace

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera 2x Annanas, mala prochazka à dnes jsem se rozhodla, ze zkusim kouce na beh z Garminu + chuze/beh navic.

BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Pěkně jedete všichni. Já teď jedu dva měsíce v Aréně funkční trénink a je to fajn. Prostě potřebuju nějakou skupinu a vedený trénink. Sám se tolik nehecnu a pak mě to nebaví. Dřív jsem jel několik let KB5, což mi dalo fakt skvělý základy a snahu o precizní provedení cviků. Bohužel moc nezvládám pravidelné chození v určitý den a hodinu, takže mi vyhovuje v Aréně v té flexibilitě. Prokládám během, lezením a sem tam jógou na protažení.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Udělám to jen souhrnně, mám toho moc. Takže přehled za uplynulých sedm dní (ty delší sloupečky jsou dvě lekce za sebou). Dnes ještě cvičit budu - asi :-)
    A pro Elise jeden konkrétní Annanasový trénink (ten mě moc nebavil).

EKG
    EKG --- ---
    Pry ma byt protejsi nocka celkem v klidu, mozna si tentokrat uziju vsechny ctyri dny a noci volna. Tak schvalne

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera se mi potvrdilo, ze vecer cvicit nemuzu. Vubec me to nebavilo. Dnesni rano super.

Day 8: 35 MIN KILLER HIIT Workout - No Equipment (HIIT IT HARD - The Comeback)
    https://youtu.be/ICHgvr6MwuA?si=qxVEOMNGH-F7zFe8

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam