REDSNAKE: Uživatelsky definovatelné střelecké aktivity pro střelecký deník - near perfect, připomínky
Stačily by mi jenom moje uživatelsky definované aktivity, takhle se mi nabízí 11 předdefinovaných plus ty moje uživatelsky definované. Mohlo by být že by měl každý JENOM svoje uživatelsky definované aktivity? (nebo zatržítko "Používat jen uživatelem definované aktivity")
K naší předchozí diskusi - já jsem nakonec došel k tomu, že mi stačí tři základní aktivity - Range/Drill/Competition (případně OŽM, ale tu, doufáím, nebudu muset nikdy použít :)),
POKUD BY FUNGOVALO
- střelecký deník - nešlo by v přehledu aktivit zobrazovat (a ideálně i tisknout) kromě Datum / Typ aktivity / Náboj / Počet vystřílených nábojů i Poznámku? Nebo aspoň mít na tom řádku střelecké aktivity i Detaily (kde bych viděl tu poznámku, co si ji při zadání aktivity můžu zapsat) - a případně i Editovat (pokud bych chtěl již zadanou aktivitu z nějakého důvodu měnit) např.
10.10.2024 RANGE - a v poznámce si napíšu střelnici kde jsem byl a proč jsem tam (třeba "nastřelení kolimátoru" (dnešní aktivita) nebo "byl jsem Vendulce ukázat své nové dělo" :) atd.)
11.10.2024 DRILL - a v poznámce si napíšu střelnici a typ drilu LOSík
13.10.2024 COMPETITION - a v poznámce si napíšu střelnici a typ závodu, případně umístění :) (IPSC, zase poslední :D)
Když už mám tu možnost tu poznámku zadat, tak bych ji i chtěl vidět/využít...