REDSNAKE: naostro vyzkouším až na zítřejší zvonkohře (kámoš mi doveze krabku .223, kterou obratem vystřílím do želez), takže zatím jen kosmetické prkotinky (čti "my co sledujeme od začátku víme, ale nového BFU to může zmást):
1. Tlačítko "Záznam do deníku" otevře skener, ale přidávání záznamů do střeleckého deníku funguje odjinud (z detailu konkrétního náboje) - možná lepší změnit název tlačítka na (třeba) "Sken & spotřeba" (analogicky druhému tlačítku "Sken & navýšení skladu")
2. "Tlačítko "Náboje" - změnil bych na "Inventář nábojů" (jak je i v záhlaví stránky po otevření) - analogicky možná i "Zobrazit komponenty" na "Stav skladu komponent" (ale tato, přebíjecí, část jde mimo mě)
3. "Shooting companion" (y) - ještě bych to dal i místo "Domovská stránka" :)
4. To, že mě appka po chvíli nečinnosti odhlásí a musím se znova zalogovat, je asi zamýšlená vlastnost, ale sere mě :D Nešlo by aspoň přidat "Zůstat přihlášen" pro lenochy jako já? :)
5. Nešlo by přímo do appky přidat něco jako "Check for updates", aby se dalo aktualizovat přímo z appky? Takhle se musím na telefonu přihlásit na web, stáhnout appku a aktualizovat (ale možná to jde i jinak a já to jen neumím :))